Goedkope vakantie boeken

5 sterren genieten aan de Turkse Riviera

5 sterren genieten aan de Turkse Riviera
€439

Bekijk deal

Wie aan Turkije denkt, denkt al snel aan de luxe All-Inclusive resorts langs de prachtige stranden. Saturn Palace Resort is er daar één van! En wat voor voor één! Dit Resort ligt dichtbij luchthaven Antalya (15km) waardoor u vrijwel direct na aankomst in Turkije kan gaan genieten van uw vakantie.

Saturn Palace Resort staat garant voor de ultieme gastvrijheid. Al het personeel is uw vriend, en de meeste spreken zelfs een aardig woordje Nederlands. Voor Turkse begrippen is dit Resort niet extreem groot, waardoor u niet overspoelt zal worden door honderden mensen tijdens het ontbijt of diner.

Het resort beschikt over een groot en uitgebreid buffetrestaurant en als u een keer iets anders wilt kunt u zich ook melden in het Vis, Italiaans of Turks restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid à-la-carte menu. Verder beschikt Saturn Palace Resort over maarliefst 5 bars (zowel bij de zwembaden als bij het strand) en ook een snackbar voor een tussendoor snack is geen overbodige luxe. De gehele dag zal je personeel op rolschaatsen voorbij zien komen om u bij het zwembad of op het strand te verzorgen van de heerlijkste (alcoholische) drankjes en lekkerste gerechten.

Saturn Palace Resort beschikt over 2 buitenzwembaden en 2 kinderbaden waarvan 1 een absoluut paradijs is voor uw jonge kind! Hier kan uw kind gerust 8 dagen verblijven zonder zich ook maar 1 seconde te vervelen. Het resort ligt direct gelegen aan het eigen privé strand waar ook diverse activiteiten worden georganiseerd door het actieve animatieteam.

Over het animatieteam gesproken: Zowel overdag als ’s avonds is er een actief animatieteam die zorgt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Voor zowel jong (jonger dan 5) als voor de ouderen zijn er vele activiteiten zowel binnen als buiten te beleven. Verder ligt er direct voor het resort een mini pretpark, waar uw kinderen na het avondeten nog even hun laatste stukje energie eruit kunnen persen!

Voor een absoluut ontspannen vakantie kunt u dus het beste direct boeken bij Saturn Palace Resort. Hier hoeft u zich geen seconde in te spannen en komt u volledig tot rust! Zoals eerder gezegd is dit Resort niet extreem groot, waardoor dit precies het resort is om uw vakantie heerlijk te ontspannen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €439 per persoon

Bekijk deal