Goedkope vakantie boeken

Genieten in het prachtige Hurghada

Genieten in het prachtige Hurghada
€301

Bekijk deal

Dit prachtige complex in het altijd mooie en warme Egypte is een lust voor het oog en laat u ontspannen en genieten van uw vakantie tot een waar hoogtepunt. Sunny Days Palma de Mirette heeft alles wat uw hartje begeert. Van een prachtige omgeving, tot aan een luxe buffet. Hier bent u aan het juiste adres voor een fantastische vakantie.

Sunny Days Palma de Mirette

Sunny Days Palma de Mirette beschikt over net geen 200 kamers en wordt daarom omschreven als een niet te massaal resort. Iedere gast zal zich hier op zijn of haar gemak voelen, en daar is uiteindelijk een vakantie voor bedoelt. U kunt genieten van alles alles wat Sunny Days Palma de Mirette te bieden heeft, maar dat kunnen uw kinderen ook!

Sunny Days Palma de Mirette beschikt over een mooi buiten zwembad en ook een kinderbad is aanwezig voor de allerkleinste onder ons. Dankzij de glijbanen op dit resort biedt dit u extra veel waterpret! Geen zin in de glijbanen? Geen probleem! Het bubbelbad in het zwemgedeelte geeft u een gegarandeerde ontspanning.

Sunny Days Palma de Mirette

Voor de liefhebbers zijn er diverse sportieve activteiten mogelijk. Denk hierbij aan een potje jeu de boules, beachvolleybal of basketbal. Tegen betaling is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het Tennisveld. Even geen zin in de zon? In de binnengedeeltes van Sunny Days Palma de Mirette kunt u tevens tafeltennissen, fitnessen, darten en biljarten.

Het Egyptische resort Sunny Days Palma de Mirette geeft u diverse mogelijkheden tot verblijf. Zo kunt u kiezen voor een vakantie met ontbijt, halfpension, volpensioen en all-inclusive. Op dit resort zal het u niet ontgaan aan de lekkerste gerechten en diverse (alcoholische) drankjes. Een grote plus van het Sunny Days Palma de Mirette resort is dat er wordt geluisterd naar uw eventuele (dieet) wensen voor wat betreft het eten.

Sunny Days Palma de Mirette

Even een dag ertussen uit? Vanaf Sunny Days Palma de Mirette kunnen er diverse uitstapjes gepland worden naar zowel de steden als andere toeristische trekpleisters. Niks staat een topvakantie u in de weg! Wacht niet te lang, want de beschikbare kamers in dit prachtige resort zijn snel weg!

Sunny Days Palma de Mirette

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Diverse mogelijkheden
Prijs: €301 per persoon

Bekijk deal