Goedkope vakantie boeken

Hotel H10 Conquistador krijgt een 9.5 op Zoover!

Hotel H10 Conquistador krijgt een 9.5 op Zoover!
€506

Bekijk deal

De Zoover GOLD-AWARD krijgt niet zomaar elk hotel. Alleen de beste accommodaties met een 9 of hoger maken kans op deze prijs. En het Hotel H10 Conquistador heeft een fenomenale score van 9.5 uit 2395 reviews! Wat maakt dit hotel zo speciaal?

Het 4 sterren Hotel H10 Conquistador op het schitterende Spaanse eiland Tenerife. De schitterende ligging direct aan zee én aan de boulevard, de goede service en het fraaie zwembadlandschap staan gelijk aan een heerlijke vakantie. Verblijf in Conquistador staat garant voor een heerlijke vakantie op Tenerife! En een vakantie naar de Canarische eilanden betekent het gehele jaar mooi weer dus dat gaat heerlijk genieten worden.

In de tuin van Hotel H10 Conquistador liggen twee mooie zwembaden en een zonneterras met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Als je wilt relaxen kun je een bezoek brengen aan het mooie wellnesscenter met o.a. sauna, fitness en massagebehandelingen.

Ook aan de kleintjes is gedacht: zo is er een apart kinderbad, een speeltuin en miniclub. Tevens is er dagelijks animatie voor jong én oud. Het Hotel H10 Conquistador is gunstig gelegen aan de boulevard. Het centrum van Playa de las Américas ligt op ongeveer 800 meter. In de directe omgeving vindt je diverse uitgaans en winkelgelegenheden.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam (Schiphol) - Tenerife Sur Reina Sofia
Prijs: €506 per persoon (Half pension)

Bekijk deal