Goedkope vakantie boeken

Superaanbieding Gran Canaria

Superaanbieding Gran Canaria
€279

Bekijk deal

We hebben een superaanbieding gevonden voor een 8-daagse vakantie naar Gran Canaria voor €276,-. Het is een echte last-minute en je vertrekt op woensdag 3 juli. 8 dagen heerlijk in de zon en logeren in appartement Capri wat gelegen is in de wijk Maspalomas.

Capri Gran Canaria

Vanaf appartementencomplex Capri kan je met een shuttlebus naar het heerlijke strand gebracht worden. Ga je liever naar het zwembad? Ook dat is een optie, appartement Capri heeft een zwembad met een zonneterras. Voor de kinderen is er een speeltuin en een kinderbad. Het terrein om het appartementencomplex is maar liefst 1.650 m² groot.

Capri Gran Canaria

Ligging

Appartement Capri ligt in Maspalomas op 500 meter van het winkelcentrum, verschillende restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Op 300 meter van het appartement is er een halte voor het openbaar vervoer waarvandaan je het eiland kunt verkennen. 

Faciliteiten

Het complex is gerenoveerd in 2003 en het telt 95 appartementen. De receptie is 24 uur per dag bemand en er is parkeergelegeneheid. Je kunt eten in het restaurant van het complex en tevens is er de mogelijkheid om er in de ochtend te ontbijten.

Capri Gran Canaria

Appartement Capri wordt goed beoordeeld door vakantiegangers die hier al hebben gelogeerd. De kamers zijn simpel ingericht maar goed onderhouden en schoon. Op de Canarische eilanden is het vrijwel het gehele jaar prachtig weer dus je leeft hier voornamelijk buiten.

Bekijk deal