Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar tropisch sprookjesoord Dominicaanse Republiek

All-inclusive naar tropisch sprookjesoord Dominicaanse Republiek
€1095

Bekijk deal

De Dominicaanse Republiek is een paradijselijk en tropisch oord, jouw batterij opladen is hier een fluitje van een cent! En het is helemaal lekker vakantie vieren, als je er niet te veel voor hebt betaald. Deze 9-daagse (all-inclusive) reis in september kost je maar €1095 per persoon!

De Dominicaanse Republiek deelt het eiland Hispaniola met Haïti. Maar waar die laatste een derde wereldland is, is de Dominicaanse Republiek een welvarende parel! Je vindt er hagelwitte stranden, kraakhelder en blauw water, wuivende palmbomen, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Ook het kolonialisme is nog goed terug te zien in de steden en dorpjes: de gebouwen zijn naar lokale begrippen goed onderhouden. Dit maakt de Dominicaanse Republiek niet alleen een strandbestemming, je kunt er ook prima aan sightseeing doen!

Je verblijft tijdens deze reis in het Grand Paradise Samana, vlakbij het rustige vissersdorpje Las Galeras. Het hotel ligt in een groene omgeving, op het schiereiland Samaná. Dit gebied wordt gekenmerkt door langgerekte tropische stranden, eindeloos veel kokospalmen en bananenbomen en watervallen. In Los Haitises National Park kun je grotten en mangroves bewonderen. Of maak een boottocht rond Samaná Bay, dit is een uittekende manier om meer van het land te zien. Vanaf het hotelterrein loop je trouwens zo het strand op, waar de ligbedjes en parasols altijd voor je klaar staan.

De faciliteiten van het hotel zijn niet mis. Zo beschikken de ruime en modern ingerichte deluxe kamers o.a. over een bad, föhn, airco, telefoon, tv, minibar (frisdrank en water inbegrepen bij all inclusive verblijf), huurkluis en een balkon of terras met tuinzicht. Op het terrein vind je verder drie prachtige zwembaden, waarvan er één speciaal voor kinderen is. En het eten is hier ook geweldig, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij grote, luxe all-inclusive resorts! Je hebt de keuze uit een buffetrestaurant en twee à la carte restaurants. In de à la carte restaurants kun je genieten van Italiaanse gerechten en visspecialiteiten. Het resort biedt daarnaast onderdak aan vijf bars en een snackbar.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: nee
Prijs: €1095 per persoon

Bekijk deal