Goedkope vakantie boeken

8 dagen Kreta voor €390,-

8 dagen Kreta voor €390,-
€390

Bekijk deal

Genieten van alles wat Kreta te bieden heeft en logeren in een appartement wat centraal gelegen is en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Appartement Melina op Kreta wordt gerund door een Griekse familie, persoonlijke service daar staat dit appartement om bekend.

Appartement Melina

Appartement Melina is een 3-sterren accomodatie en staat bekend om de relaxte sfeer en de rust welke er heerst. Dit wil niet zeggen dat er helemaal niet te beleven valt, als je de drukte op wil zoeken dan ben je zo in o.a. Chersonissos of Malia. 

Ligging

Het appartement ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand en het centrum van Stalís ligt om de hoek. In het centrum kun je winkelen, lekker eten in een van de restaurants en een drankje doen in een van de vele bars. 

Stalis

Het plaatsje Stalis ligt tussen Malia en Chersonissos, het heeft mooie schone stranden waar je prima kunt genieten van jouw vakantie. Als je wilt uitgaan dan ben je zo in Malia. Uiteraard kan je ook stappen in Chersonissos maar dit is vooral bekend onder de jongeren en het ligt op 10 kilometer afstand van je hotel. 

Kamers

Het appartement bestaat uit twee gebouwen en het telt 40 kamers. Alle kamers zijn voorzien van twee elektrische kookplaten, een koelkast, balkon of terras met zitje, airconditioning en een huurkluisje. 

Appartement Melina

Cultuur

Wil je wat cultuur snuiven tijdens jouw vakantie op Kreta? Huur een auto of boek een excursie en ga naar Knossos. Hier kun je de opgravingen bewonderen deze zijn van grote invloed voor hedendaagse kennis over de Minoïsche beschaving.

Appartement Melina boeken

Bekijk deal