Goedkope vakantie boeken

Alles voor een luiervakantie vind je in Gümbet, Turkije!

Alles voor een luiervakantie vind je in Gümbet, Turkije!
€320

Bekijk deal

Net wanneer je dacht dat het niet goedkoper kon, kom je deze TOPdeal tegen! Voor nog geen €320 zit jij in Gümbet (Turkije) op appartementencomplex Tropicana Beach. En dat is inclusief vlucht, transfers en verblijf!

Denk je eens in. Eind oktober stap je op het vliegtuig en 3,5 uur later stap je uit in Turkije. Een heerlijk zonnetje schijnt op je gezicht en je hebt nog 8 dagen vooruitzicht op ultiem chillen! Tropicana Beach heeft alles wat je in een luiervakantie zoekt: Een fijne ligging, dichtbij alle faciliteiten, een heerlijk ruim zwembad, groene tuin en een uitstekend restaurant. Tropicana beach staat trouwens bekend om het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel, waardoor je je echt nergens druk over hoeft te maken.

Het complex doet gemoedelijk en gezellig aan. In je appartement heb je de beschikking over onder andere een keuken. Maar als je 300 meter verder wandelt, zit je in het centrum van Gümbet. Deze stad wordt gezien als het eigenlijke uitgaanscentrum van het bekendere Bodrum. Je vindt hier dus zeker een restaurant of bar waar jij je goed voelt en een topavond beleeft! Overdag breng je natuurlijk door op het strand dat tegenover het complex ligt, of aan het zwembad. Bang dat het weer in oktober niets is? Niet getreurd, het is dan nog steeds zo'n 24 graden!

En als je dan toch in Turkije bent als het er niet zo heet is, is het ook leuk om wat uitstapjes te plannen. Je kan het Middeleeuwse kasteel van Bodrum bezoeken, dat vroeger diende om de stad te beschermen tegen piraterij. Geïnteresseerd in nog meer historie? Op een van de heuvels bij Bodrum ligt een oud Grieks theater, dat waarschijnlijk al in 330 voor Christus werd gebouwd! Voor wat gezelligheid en levendigheid zijn de haven en het centrum van Bodrum echte aanraders. De Turkse jetset en buitenlandse toeristen weten de hotels, restaurants, winkels en mooie stranden hier goed te vinden. In de haven zijn ook verschillende excursies te boeken of een overtocht te maken naar het Griekse eiland Kos.

Kan jij nog wel wat warmte, ontspannen en gewoon een relaxte vakantie gebruiken? Boek dan snel deze TOPdeal voor nog geen €320, want voor je het weet is de reis uitverkocht!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €320

Bekijk deal