Goedkope vakantie boeken

Hier wil je heen: een compleet roze hotel op Ibiza!

Hier wil je heen: een compleet roze hotel op Ibiza!
€200

Bekijk deal

Is het weer tijd om jullie jaarlijkse vriendinnenweekend te boeken? Dan hebben wij DE plek gevonden: het Paradiso Ibiza Art Hotel. Het beste aan dit hotel? Het is compleet roze. Oh, en super de luxe. Que te diviertas!

Dit kunstzinnige hotel op Ibiza biedt jou alles om een onvergetelijke, heerlijk ontspannende vakantie te hebben. Zo is er een gratis parkeerplaats, heb je overal gratis WiFi tot je beschikking, komt iedere kamer met roomservice en een minibar, geniet je iedere dag van een vette DJ-set, de receptie is 24 uur geopend en op de kamer vind je een LED-tv en audiosysteem. Kortom: in dit hotel ga jij Ibiza beleven zoals het hoort. Feestend, relaxed en zonder je ergens druk over te maken.

Modern 70's

Gebouwd in de stijl van de jaren ‘70, met een intense design artdeco look. Dat is Paradiso Ibiza Art Hotel. Maar het voelt totaal niet ouderwets aan! Integendeel: de strakke lijnen, technische snufjes en high-end service zijn juist helemaal van nu.

Geweldige ligging: vlakbij de mooiste baaien en stranden

Het hotel ligt aan de hoofdstraat van de baai van San Antonio, een idyllische plek vlakbij de beste stranden van Ibiza. Vanaf hier ben je met de auto of te voet in enkele minuten bij onder andere Calla Bassa, Platges de Comte en Cala D’Hort. Stuk voor stuk prachtige baaien met kristalhelder zeewater en witte zandstranden. Laat je hier verwennen door de zon van Ibiza, om je vervolgens ‘s avonds mee te laten voeren door één van de geweldige party’s.

Het hotel opent in het voorjaar van 2018, maar je kunt alvast boeken!

En het spreekwoord “Een foto zegt meer dan duizend woorden” is hier meer dan van toepassing!

Dit zijn de details:

Reisperiode: Vanaf mei
Locatie: Ibiza (San Antonio)
Verzorging: Logies + ontbijt
Prijs: Kamers vanaf €200 per nacht

Bekijk deal