Goedkope vakantie boeken

Stel de herfst nog even uit en boek een vakantie naar Curaçao

Stel de herfst nog even uit en boek een vakantie naar  Curaçao
€559

Bekijk deal

Azuurblauwe zee, witte bountystranden, cocktails, gekleurde huisjes, heerlijke zon, gemoedelijke en ontspannen sfeer. Ja, ik heb het natuurlijk over Curaçao. Dit land binnen het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden is een van de populairste vakantiebestemmingen. Kun jij snel vrij krijgen van je werk? Dan vertrek je aanstaande dinsdag voor 7 dagen naar dit exotische eiland, voor maar €559. En dat inclusief vlucht, transfer en hotel!

Ben je al een beetje gewend geraakt aan het heerlijke weer van de afgelopen tijd? Baal je dat de herfst nu echt begonnen is? Stel die lage temperaturen gewoon nog even uit en stap op het vliegtuig naar Curaçao. Chillen onder zo'n rieten parasol, op een ligbedje, met een kokosnoot met daarin een exotische cocktail in je hand, zonnebril op en overal waar je kijkt palmbomen... zie je het al voor je? Krijg je het misschien toch wat te warm na een dag op het strand, dan kun je altijd een snorkel- of duiktocht boeken. Zonnende schildpadden op de rotsen, dansende dolfijnen in het water, bontgekleurde vissen die zo voor je duikbril zwemmen. Alleen al het boottochtje naar een van de vele bestemmingen is de moeite meer dan waard.

Toch wat energie ontladen na een dag relaxen? Curaçao staat bekend om zijn gave feesten op het strand. Goede muziek, met je blote voeten in het zand, alleen maar toffe mensen om je heen – je zou bijna vergeten dat er nog zo iets bestaat als Nederland. Dit is toch gewoon de allerbeste manier om je zomer af te sluiten? En ook nog eens erg handig dat je er gewoon Nederlands of Engels kunt praten. Jij bestelt je favoriete gerecht of drankje zonder dat er een hoop gebarentaal aan te pas komt, dat is pas ontspannen.

Dit zijn de details:

Periode: 7 dagen
Luchthaven: Schiphol (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: KLM
Tussenstop: Sint Maarten (heen)
Prijs: €559

Bekijk deal