Goedkope vakantie boeken

Goedkope vakanties Curacao in corona tijd

Goedkope vakanties Curacao in corona tijd
Aanbiedingen Curacao 2020

Bekijk deal

Wil jij dit jaar toch nog even van een welverdiende zonvakantie genieten in corona tijd? Dat kan als je een vakantie naar Curacao boekt. Deze vakantiebestemming is code geel dus je kunt met inachtneming van de coronaregels toch nog op vakantie in 2020.

Vakanties Curacao 2020

Als je toch nog wat vitamine D wilt tanken dan is Curacao daar een goede bestemming voor. Met alle dagen zon kan je toch nog even genieten van een vakantie in dit corona jaar. Wij hebben enkele aanbiedingen voor je geselecteerd zodat je zelf een keuze kunt maken uit een van de vele (all inclusive) hotels welke er op Curaçao te vinden zijn.

Vakantie Curacao 2020

Goedkoop op vakantie

Door de corona crisis zijn de prijzen van de hotels inmiddels een stuk lager dan dat je normaal zou betalen voor een dergelijke accommodatie. D-Reizen heeft voor jou de goedkoopste en de beste accomodaties geselecteerd zodat jij goedkoop kan genieten van een vakantie op Curacao. 

In november van de zon genieten

In november nog lekker van de zon genieten op een tropisch eiland wie wil dit nu niet. De geselecteerde accommodaties liggen verspreid over heel het eiland. Of je nu een vakantie wilt vieren in Jan Thiel Baai, Willemstad of Kashutuin je verblijft in goede hotels.

Curacao 2020

Aanbieding

Je kunt al voor 499 euro 9 dagen op Curacao verblijven. Je vertrekt op 30 november en je verblijft in Hotel Academy in Willemstad. Deze accommodatie is geen 5 sterren accommodatie maar je hebt er alles wat je nodig hebt. Bovendien wordt je ontvangen door zeer vriendelijk personeel. Het personeel bestaat veelal uit studenten die opgeleid worden als hotelier. 

D-reizen Curacao

Luxe Resort

Wil je in een luxe accommodatie verblijven dan is het 4 sterren Appartement TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort wat voor jou. Ook hier betaal je nu niet de hoofdprijs voor. Je vertrekt namelijk op 26 november en blijft 9 dagen op Curacao voor 699 euro (Logies). Dit resort met 2 zwembaden ligt op loopafstand van het Jan Thiel strand. Eten doe je in het À-la-carte restaurant: Chogogo Terrace (Internationaal) en verder zal het je ook hier aan niets ontbreken.

Vakantie Curacao

5 sterren hotel voor 841 euro (9 dagen)

Als je je echt even wilt laten verwennen dan ga je naar Hotel Curaçao Marriott Beach Resort. Dit Resort is kort geleden gerenoveerd en met 2 zwembaden een wellness, 4 à la carte restaurants en een fitnessruimte zul jij je zeker niet vervelen.

Het resort ligt aan Piscadera Bay en de beoordelingen van vakantiegangers die hier al eerder zijn geweest zijn allemaal erg positief.

Vakantie 2020


Wil jij nou ook nog op vakantie in 2020 of begin 2021 bekijk dan de aanbiedingen die D-reizen voor je heb geselecteerd. Wees er op tijd bij want doordat Curacao net als de Canarische eilanden en Griekenland op code geel is gezet loopt het inmiddels storm met de boekingen voor deze vakantiebestemmingen.

Corona regels Curacao

Tijdens je vakantie op Curacao moet je je aan de onderstaande corona regels houden:

  • 2 meter afstand houden
    Mondkapjes voor volwassenen en kinderen zijn verplicht indien social distance regels niet kunnen worden gerespecteerd
  • Mits vrij van klachten zijn er geen standaard verplichte quarantaine maatregelen bij aankomst of bij terugkomst in Nederland
  • Er is een avondklok van 23.00 uur tot 05.00 uur
  • Groepen groter dan 4 personen (en niet behorend tot hetzelfde gezin) worden gezien als samenscholing
  • Indien de afstand van 2 meter met mensen die niet behoren tot hetzelfde gezin niet gewaarborgd kan worden is het dragen van een mondkapje verplicht
  • Reizigers zijn verplicht een reisverzekering te hebben afgesloten inclusief dekking voor medische kosten in het buitenland

Terwijl jij geniet van jouw verblijf op Curaçao houdt de lokale GGD de situatie goed in de gaten om zo verspreiding van het virus te voorkomen en onze bezoekers en onze bevolking veilig te houden. De GGD zal tijdens het verblijf, kosteloos, telefonisch contact opnemen om te informeren naar eventuele gezondheidsklachten.

Voor de meest actuele corona regels zul je even de website van de touroperator moeten raadplegen.

Bekijk deal