Goedkope vakantie boeken

Jetsetten aan de Côte d'Azur

Jetsetten aan de Côte d'Azur
€257

Bekijk deal

Als je een drukke tijd achter de rug hebt en wel toe bent aan wat welverdiende rust en ontspanning, dan moet je deze deal echt even checken. Voor €257 zit jij met z'n tweeën 8 dagen in het paradijs, oftewel in Domaine de Fayence Resort en Spa aan de Côte d'Azur, Frankrijk.

Dit resort is een van de meest relaxte plekken die je ooit hebt gezien. Het park is opgezet als een authentiek Frans dorpje, waardoor je je al snel thuis voelt. Er zijn verschillende buitenbaden, een prachtig overdekt wellness gedeelte, het terras van het restaurant grenst aan het zwembad... dit is echt genieten!

Op het park is er ook nog de mogelijkheid om verschillende ontspannende activiteiten bij te boeken. Ga voor een rustgevende massage, of kom helemaal bij in het stoombad, de sauna of de spa. Het appartement waar je verblijft beschikt over een compleet uitgeruste keuken, badkamer met bad en een apart toilet. En mocht het in in oktober toch nog warm worden: er is ook airco aanwezig! En je ontbijtje eet je in alle rust op, op je eigen terras of balkon. Kan het nog luxer?

Nog even wat over de locatie, Côte d'Azur, letterlijk de blauwe kust. Verzorgde stranden, azuurblauw water, een heerlijk mild klimaat in combinatie met lekker eten en pittoreske dorpjes maken deze omgeving tot de ideale vakantiebestemming. Bekende plekken zijn onder andere Saint-Tropez, waar je kolossale jachten kunt bewonden en de grote stad Nice, waar je goed kunt shoppen. Het gebied staat bekend als een van de meest dure en luxueuze plekken ter wereld. Niet zo gek dus dat veel beroemdheden hier een vakantiehuisje hebben. En nu kan jij hier ook de jetsetter uithangen, voor bijna niets!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 08 dagen
Vervoer: eigen
Prijs: €257 voor twee personen

Bekijk deal