Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar Kroatië voor een spotprijs!

All-inclusive naar Kroatië voor een spotprijs!
€698

Bekijk deal

Ben je nog steeds op zoek naar die ideale week vakantie in juli? Even een weekje all-inclusive opladen? Dan kan begin juli in Kroatië, voor maar €698! Inclusief verblijf, vluchten en transfers.

Hotel Funtana is een ruim opgezet resort, waar je niet hutje mutje op elkaar zit. Maar het allergrootste voordeel is toch wel de afstand tot het strand: daar ligt het namelijk direct aan! Je dagen zullen hier ontzettend ontspannend zijn. 's Morgens geniet je eerst van een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je wat energie hebt om het eerste deel van de dag door te komen. Hierna even vlug naar je kamer, om de strandtas in te pakken. En vervolgens loop je met je zonnebril op je neus, slippers aan je voeten en je handdoekje over je schouder binnen een minuutje naar het strand. Hier hoef je je ook nergens zorgen over te maken, want de ligbedden en parasols staan al voor je klaar. Krijg je tegen de middag weer terug? Dan ben je zo terug op het complex voor een lekkere snack of lunch. En je hebt op basis van all-inclusive geboekt: dus bestel er ook gerust een lekker drankje bij!

Ben jij niet iemand die de hele dag aan het strand kan liggen? Dan wandel je in de middag toch op je gemak naar het dorpje. Je hoeft er maar 300 meter voor af te leggen! Funtana heeft maar 831 inwoners en is niet erg toeristisch, maar des te meer er te ontdekken valt natuurlijk. Hier zie je tenminste hoe Kroatië er echt uit hoort te zien. Hier kun je een kop koffie of biertje drinken op een lokaal terrasje, of een kijkje nemen in de haven of de boulevard. Nog te rustig voor je? Met een taxi of de bus ben je binnen ruim tien minuten in het zeer levendige én historische Poreč.

Poreč is bijna 2000 jaar oud en oorspronkelijk een Romeinse stad. In 1267 koos de stad ervoor om onder Venetiaans bewind te vallen. Als gevolg hiervan werden er paleizen, pleinen en religieuze bouwwerken gebouwd, allen in de Venetiaanse stijl. Hiervan staan er nog velen overeind, waardoor je vele monumenten kunt bewonderen.

Een dagje geen zin in het zoute water? Je kunt bij Hotel Funtana ook heerlijk aan het zwembad chillen, Verder beschikt het strand over een buffetrestaurant, een grillrestaurant, een bar, een café en een snackbar. De kamers zijn uitgerust met gratis airco.

Dit zijn de details: 

Datum: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: 1
Prijs: €698 per persoon

Bekijk deal