Goedkope vakantie boeken

Ideaal vakantiegevoel pakken in Side, Turkije

Ideaal vakantiegevoel pakken in Side, Turkije
€592

Bekijk deal

Wil jij supergoedkoop all-inclusive op vakantie naar een Turks resort met prachtig waterpark? Dan moet je NU boeken! Per persoon betaal je namelijk voor een week in mei maar €592.

Met 9600 vierkante meter heeft SPLASHWORLD Pegasos World veruit het grootste zwembad van de hele omgeving van Side. Maar dat vond het hotel nog niet genoeg. Afgelopen winter werd een waar glijbanenparadijs gebouwd met meer dan 15 glijbanen. Maar ook op het droge biedt Turkije veel plezier. Een dolmusbus rijdt in tien minuten af en aan naar de authentieke havenstad Side, waar behalve lokale restaurants en een bruisende boulevard ook veel ruïnes te zien zijn. SPLASHWORLD Pegasos World heeft een eigen Turks badhuis waar professionele masseurs precies weten waar de traditionele Hamam voor staat. Perfect om na het suizen van de glijbanen tot rust te komen.

En natuurlijk maakt het de vakantie helemaal af als je niet constant na hoeft te denken over welke boodschappen je in huis moet halen. Heb jij even geluk! Deze deal boek je namelijk op basis van een all-inclusive verblijf. Daar zitten niet alleen drankjes, snacks en maaltijden bij, maar ook verschillende sportfaciliteiten, shows en de discotheek! Je hoeft 's avonds dus niet eens van het complex af om een spetterende avond te beleven.

Ben je een snelle ontdekker en hebben jullie de glijbanen nu wel gezien? Dan is er in de historische stad Side genoeg te zien en beleven! Dit is namelijk een antieke havenstad en nog overal zijn restanten van vroegere tijden te zien. Zo kun je er de overblijfselen van een oude Griekse tempel bewonderen en een theater bekijken. Dit Romeinse theater werd omstreeks de 4e eeuw na Christus onderdeel van de stadsmuur. In de 20e eeuw is het laatste deel van het oude aquaduct voorzien van een groot gat en wordt nu vaak gezien als oude Stadspoort, en er zijn andere oude huizen bewaard gebleven.

In Side kun je trouwens ook prima uitgaan en winkelen. Struin gezellig alle boetiekjes en kraampjes af en ga op zoek naar het perfecte souvenir voor thuis. En tussendoor plof je neer op een van de terrasjes aan de gezellige haven. Wedden dat jij hier het perfecte vakantiegevoel te pakken weet te krijgen?

Dit zijn de details:
Datum: 8 dagen
Luchthaven: Rotterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: 1
Prijs: €592 per persoon

Bekijk deal