Goedkope vakantie boeken

Goedkoop vakantie vieren op Caraïbisch Aruba!

Goedkoop vakantie vieren op Caraïbisch Aruba!
€705

Bekijk deal

Aruba is het kleine broertje van Curacao, maar is minstens zo relaxed! Eind augustus kun je er al heen voor maar €705 per persoon!

Als je deze deal boekt, verblijf je 7 nachten in de Arubiana Inn. Dit is een gemoedelijk, klein en mooi hotel in het dorpje Bubali. Wil je wat meer drukte om je heen? Dan pak je de huurauto of -fiets en zet je koers naar Oranjestad, dat maar 4 kilometer verderop ligt.

Een vakantie op Aruba bestaat natuurlijk vooral uit relaxen en ontspannen op het strand. En dan zit je bij de Arubiana Inn helemaal goed! Het hotel beschikt over een klein, maar schoon en verzorgd zwembad. Pak een van de ligstoelen, zoek een lekker plekje op en verdiep jezelf in een goed boek. En wil je echt even in je eigen wereldje vertoeven? Dan is het heerlijk chillen in een van de hangmatten bij het zwembad. Zwembad wel gezien? Het is maar 1,5 kilometer stappen naar 'Eagle Beach'. Vergeet niet de koelbox die al op je hotelkamer klaarstaat te vullen met een paar ijskoude blikjes drinken uit de supermarkt op de hoek! Zo wordt die stranddag pas echt relaxed!

Het hotel is misschien wat verouderd, maar wordt iedere dag van boven tot onder gepoetst! En door de gezellige meubels en decoraties, voel jij je hier helemaal thuis. In de kamers kun je sowieso gebruik maken van gratis wifi, airco, kluisje en televisie. Verder vind je er een magnetron, koelkast en waterkoker, is er een simpele badkamer en kun je voor de deur een drankje drinken op het (gedeelde) terras. En erg attent van de eigenaars: op je kamer staat de koelbox en liggen de handdoeken al klaar voor een dagje zwembad of strand.

Aruba staat bekent als 'One happy island' en weet deze naam ook echt waar te maken. De bevolking is vriendelijk en wilt je overal bij helpen, op de stranden hang de ultieme vakantiesfeer en je komt er eigenlijk niemand tegen die in een slechte bui is. Gelukkig helpt het klimaar hier ook een handje aan mee: het is (bijna) altijd lekker weer op Aruba. Enkele doe-tips tijdens je vakantie: bezoekje aan Oranjestad, de verschillende hagelwitte stranden langsgaan, duiken en een tripje naar het Ari Nok National Park om ook nog wat van het landschap mee te krijgen.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: 1 op de terugweg
Prijs: €705 per persoon

Bekijk deal