Goedkope vakantie boeken

Bijna gratis naar Curacao!

Bijna gratis naar Curacao!
€652

Bekijk deal

Huh, voor maar €652 per persoon naar Curacao? Ja, het kan! Als je deze vakantie boekt. 9 dagen in het Academy Hotel Curacao, inclusief vluchten en transfers. Dat is echt géén geld!

Een kleinschalig en uniek hotel: dat is Academy Hotel Curaçao zonder twijfel. Dit driesterren hotel wordt namelijk gerund door ambitieuze leerlingen van de lokale hotelschool en is gevestigd in een monumentaal pand uit 1878. Het ligt perfect aan de rand van de wijken Pietermaai en Punda, waardoor je eigenlijk meteen in het centrum van Willemstad staat. Geniet op het zonnige, Caribische eiland van een welverdiende vakantie.

De autovrije wijk Punda, die al meer dan 400 jaar bestaat, biedt tal van bezienswaardigheden. Neem een kijkje bij het Gomezplein en Fort Amsterdam of breng een bezoekje aan de drijvende markt aan de Handelskade. Hier brengen Venezolaanse marktmannen elke dag hun verse waren naar de markt. In de Heerenstraat of Breedestraat kun je heerlijk winkelen en hier kun je ook de oudste nog in gebruik zijnde synagoge in de Nieuwe Wereld is bewonderen. De Mikvé Israël-Emanuel Synagoge.
Als je 5 minuten verder loop, kom je vanzelf bij de Pontjesbrug. Deze brug geeft je meteen toegang tot de wijk Otrabanda. In deze wijk vind je nog het karakteristieke Willemstad terug. Slenter door de wirwar van straatjes en steegjes en bezoek in elk geval het Kura Hulanda Museum, Fort Rifford en het kleurrijke plein Plaza Brion. Ook de huisjes in deze wijk zijn meer dan kleurrijk te noemen.

Wil je meer van Curaçao zien tijdens een verblijf in Academy Hotel Curaçao, huur dan een autootje en maak kennis met de vele plantagehuizen, de indrukwekkende natuur in het Cristoffelpark en de Hato Grotten. Maak een duiktrip om kennis te maken met de onderwaterwereld. Met een auto kun je ook eenvoudig naar het dichtstbijzijnde openbare strand, Mambo Beach, rijden.

Academy Hotel Curaçao heeft 42 kamers, waarvan een paar suites. Alle kamers zijn verschillend, maar hebben één overeenkomst: ze zijn tropisch en licht ingericht en de kleuren van de vlag van Curaçao komen er in terug. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel. Je hebt de beschikking over airco, telefoon, internet (kabel), televisie, kluisje en een badkamer met douche en toilet.

Dit zijn de beste hotels van Curacao.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €652 per persoon

Bekijk deal