Goedkope vakantie boeken

Goedkope strandvakantie in Italië

Goedkope strandvakantie in Italië
€200

Bekijk deal

Zin in een onbezorgde vakantie aan de Italiaanse kust met het hele gezin? En liefst natuurlijk voor zo weinig mogelijk geld? Geen probleem! Dan boek je gewoon een weekje Villagio Resort Planetarium in de streek Veneto, bij het plaatsje Bibione, voor maar €200 per persoon! Minder bekend dan een vakantie aan de Costa del Sol of Mallorca maar zeker niet minder leuk.

Dit kindvriendelijke appartementencomplex zal bij ieder gezinslid in de smaak vallen! Het (2-kamer)appartement bestaat uit een gecombineerde woon/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, tv, telefoon, kluisje, airconditioning en kitchenette. In de kitchenette kun je heerlijke Italiaanse maaltijden op tafel toveren met de 4 kookplaten, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. In de aparte slaapkamer staan 2 enkele bedden. Handig voor de kinderen, want dan kunnen jullie 's avonds nog ongestoord een wijntje drinken op het balkon met zitje! De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en föhn.

Niet alleen de appartementen zijn goed uitgerust. Ook op het complex zelf is genoeg te beleven. Zo zijn er maar liefst vier zwembaden waar je gebruik van mag maken! Bij één vind je ook een spannende waterglijbaan en er is een apart kinderbad. Om de zwembaden zijn fijne zonneterrassen aangelegd, waar ligbedden en parasols staan waar je gratis gebruik van kan maken. Zin in een dagje strand? Er is een gratis shuttleservice geregeld! Ook hier heeft de accommodatie voor gratis ligbedden en parasols gezorgd. Lekker genieten dus, zonder dat je ergens aan hoeft te denken!

Op Villagio Resort Planetarium vind je een uitstekend restaurant en een snackbar. Maar in de nabije omgeving vind je al diverse winkels, restaurants en cafeetjes. Wil je echt wat meer levendigheid? Het centrum van Bibione ligt maar 900 meter verderop. Bibione is een populaire badplaats en van oudsher geen historisch dorp. Desondanks is er wel een gezellige en gemoedelijke dorpskern waar tal van winkels, muzikanten en de stralende zon een typisch Italiaans gevoel geven. De meeste toeristen hier zijn gezinnen en trekken naar dit gebied om de lange en mooie zandstranden. Bijkomend voordeel: honden zijn op de stranden verboden, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Zijn er ook (oudere) pubers mee? In de omgeving zijn talrijke bars en discotheken te vinden waar zij ook aan hun trekken komen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €200 per persoon

Bekijk deal