Goedkope vakantie boeken

Ontsnap even naar Salou

Ontsnap even naar Salou
€160

Bekijk deal

In maart er even een paar dagen tussenuit om te feesten en ontspannen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben namelijk een vakantie gevonden van €160 per persoon! Je gaat dan 6 dagen naar Salou en verblijft in het appartementencomplex Ibersol Spa Aqquaria.

Laten we eerlijk wezen, deze vakantie is zo goedkoop omdat het appartementencomplex heel basic is. Maar dat neemt niet weg dat je hier een topvakantie in Spanje kunt hebben! De appartementen zijn namelijk wel modern ingericht, zijn schoon en liggen op maar 400 meter van het strand, winkels, restaurants en de supermarkt! En tijdens een vakantie in Salou, zit je natuurlijk niet alleen maar in je appartement. Er is namelijk genoeg te doen!

Salou is een van de bekendste namen als het gaat om een vakantie onder de Spaanse zon. Je vindt er dan ook alles! De Salou Promenade (Passeig Jaume I) is een van de bekendste bezienswaardigheden van Salou en loopt rechts langs de kust. De boulevard grenst aan het Llevant-strand, het grootste strand van de stad. Andere stranden zijn Platja de Ponent, Platja dels Capellans, Platja Llarga en Cala Crancs. Allen worden ze onderbroken door rotsachtige inhammen, wat de kustlijn een uniek aanzicht geeft. Aan de Passeig Jaume I vind je al vele winkeltjes, restaurants en barretjes, datgene waar de stad zo bekend om staat. Maar tot in de late uurtjes doorgaan doe je natuurlijk in bekende kroegen en disco's als Skihut Salou, Cross Disco, Snoepy's of La Cage. En net buiten de stad vind je de beroemde PachaClub!

Wil je ook wat dagen de hort op? Dan is Salou de ideale uitvalsbasis! In de stad zelf vind je onder andere de Santa Maria del Mar kerk, de Torre Vella (toren uit 1530 gebouwd ter verdediging tegen piraten), een botanisch park, Cybernetische fonteinen en meer. Als je de trein pakt, ben je in 10 minuten in de mooie, oude stad Tarragona. Hier vind je tal van bezienswaardigheden, waaronder Romeinse ruïnes (amfitheater en circus), een mooie kathedraal en het gehele historische centrum.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Rotterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €130 per persoon

Bekijk deal