Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar Benidorm

All-inclusive naar Benidorm
€566

Bekijk deal

Het fijnste van op vakantie gaan is natuurlijk dat onbezonnen gevoel, dat je nergens aan hoeft te denken. Daarom is het all-inclusive concept zo'n goede uitvinding. Nu kun je in april voor €566 per persoon een week all-inclusive naar Benidorm, Spanje!

Hotel Mediterraneo is uniek in Benidorm door de laagbouw rondom het ruim opgezette zwembad. Hier verblijf je romantisch met zijn tweeën of met het hele gezin op een rustige locatie, net buiten het centrum van Benidorm. Deze stad is een van de bekendste toeristencentra aan de Cost del Sol, maar heeft nog steeds haar gezellige en Spaanse karakter weten te behouden! Het historische centrum bestaat uit het oude vissersdorpje. Je kunt hier prima rondstruinen door de smalle, schaduwrijke straatjes. Verder kun je in Benidorm kiezen uit 3 verschillende stranden: het Levante-strand (het 'nieuwe' Benidorm), het Poniente-strand (het 'oude' Benidorm) en het kleinere Mal Pas-strand.

Zoals we al eerder schreven, verblijf je in Hotel Mediterraneo op basis van all-inclusive. Elke ochtend, middag en avond kun je genieten van heerlijke buffetten, die elke dag variëren. En natuurlijk kun je ook genieten van een drankje in bijvoorbeeld de gezellige bar van het hotel (tussen 10.00-00.00 uur). Snacks worden aangeboden op verschillende tijdstippen. Maar all-inclusive bestaat niet alleen maar uit eten en drinken. Je kunt ook gratis gebruik maken van darts, de fitnessfaciliteiten, de jeu de boules baan en de tafeltennistafel. Heb je geen zin om 's avonds Benidorm in te gaan? Dan kun je bij het hotel gewoon aanschuiven bij het gezellige animatieprogramma. Een van de andere grote voordelen van Hotel Mediterraneo is de kindvriendelijkheid. Je kunt namelijk gebruik maken van een babybedje en (tegen betaling) van de kinderstoelen in het restaurant. En de kleintjes hoeven zich geen minuut te vervelen, want ze hebben de tijd van hun leven in de speelruimte (met toezicht), de speeltuin, de kinderdisco of de kinderclub. Zo houden jullie als partners ook nog wat tijd over voor elkaar!


Natuurlijk beschikt het hotel ook over een lekker, koel en verfrissend buitenbad met apart kinderbad. Je kunt je dagen prima doorbrengen aan de rand, op een van de ligbedden en onder de parasol. Is het wat minder weer? Er is ook een binnenbad. Dit binnenbad grenst aan de wellness faciliteiten. Als je nog niet ontspannen was, dan word je dat hier zeker!

Bekijk ook de beste hotels in Benidorm.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €566 per persoon

Bekijk deal