Goedkope vakantie boeken

Lekker luxe luieren in Macedonië voor weinig

Lekker luxe luieren in Macedonië voor weinig
€249

Bekijk deal

Op zoek naar een goedkope, luxe vakantiebestemming waar het nog niet stikt van de toeristen? En waar je ook niet te ver voor hoeft te vliegen? Dan kom je al gauw uit bij Macedonië. Voor €249 per persoon zit je in een heerlijk hotel, direct aan het Meer van Ohrid met privéstrand! En deze is prijs is inclusief vluchten, transfers en ontbijt! 

Metropol Lake Resort bestaat uit 3 hotels; Bellevue, Metropol en Tourist. Metropol is het comfortabele 4-sterren hotel en ligt in het midden. De verzorgde kamers zijn een zeer comfortabele thuisbasis om het groene Macedonië met haar eeuwenlange geschiedenis te ontdekken. Relaxen aan het meer of zwembad, wandelen, fietsen, cultuur snuiven in de sfeervolle stadjes – alles kan hier!

Het Metropol Hotel ligt in een groene omgeving, direct aan het meer van Ohrid. Het privéstrand aan het meer beslaat ongeveer 600 meter en heeft 3 strandbarretjes waar je terecht kan voor een verfrissend drankje. Het gezellige en historische centrum van Ohrid ligt op ongeveer 7 kilometer en is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Dit 4-sterren hotel beschikt over een receptie met kluisverhuur, liften, een buffetrestaurant, een eigen bakkerij en een gezellige bar.Je kunt gebruikmaken van het zwembad met apart kinderbad van het naastgelegen Bellevue Hotel. Rondom het zwembad en op het strand staan ligbedjes en parasols. Alle standaardkamers (1-3 personen) in het Metropol Hotel zijn comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, een telefoon, minibar, wireless internet, kluisje en kabeltelevisie. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over het meer of de bergen. De badkamer is beschikt over een bad/douche en toilet. Zoek je wat ontspanning of wil je aan je conditie blijven werken? Dan kun je gebruikmaken van de sauna en massagemogelijkheden (tegen betaling) of de aanwezige sportfaciliteiten van het Metropol Lake Resort: 3 tennisbanen, basketbalvelden, volleybalvelden, voetbalveldje en 2 beachvolleybalvelden.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 7 nachten
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €249

Bekijk deal