Goedkope vakantie boeken

Malta: Een veelzijdige vakantiebestemming

Malta: Een veelzijdige vakantiebestemming
€273

Bekijk deal

Op zoek naar een zonnige, maar veelzijdige vakantie? Ga dan eens naar Malta! Door het mediterrane klimaat kun je hier van april tot oktober genieten van zonnig weer. En bovendien is het weer eens heel wat anders dan een vakantie naar Rhodos of de Costa del Sol. Je kunt er al 6 dagen heen voor €273 per persoon, inclusief vluchten, transfers en verblijf!

Ondanks dat Malta niet zo heel groot is, is het een meer dan veelzijdige vakantiebestemming. Wandel je het ene moment nog door de mooie, brede straten van de hoofdstad Valletta (waar je overigens ook goed kunt winkelen), dezelfde dag sta je nog aan de voet van een megalithische tempel, die je zowel op Malta als Gozo vindt. Wist je trouwens dat Valletta de kleinste hoofdstad van Europa is? Op zondag kun je de vismarkt in Marsaxlokk bezoeken, met uitzicht op de vele (voor Malta zo typische) kleurrijke vissersbootjes in de haven. Een uitzicht om vrolijk van te worden! Van een bezoekje aan de grootste stad van Malta, Birkirkara, wordt de gemiddelde cultuurliefhebber ook zonder twijfel vrolijk. En sluit je vakantie af met een bezoek aan de Three Cities, met haar smalle en oude straatjes.

Malta is geen typische strandbestemming met eindeloze, witte stranden. Je moet het hier hebben van intieme baaitjes, die je her en der langs de kust vindt. Zonliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Malta een tocht maken langs de kust en hiernaar op zoek gaan. Een andere optie is om de boot te pakken naar het nabij gelegen Gozo of Comino, de twee andere eilanden van de Malteser archipel.

Tijdens deze vakantie verblijf je in het White Dolphin Holiday Complex in de populaire badplaats Qawra aan de Baai van St. Paulus. Het stadscentrum ligt op ongeveer 800 meter afstand en restaurants, bars en clubs zijn in een straal van 400 meter om het hotel te vinden. Wil je met de bus naar het 12 kilometer verderop gelegen Valetta? Binnen 2 minuten sta je bij de bushalte. En ondanks dat Malta niet bekend staat om haar overvloed van stranden, het is alsnog maar 1 kilometer naar zee. Wat een toplocatie! Geen zin om die afstand af te leggen? Er is ook een heerlijk zwembad bij het hotel, waar je prima kunt genieten van de zon. En ook fijn: als je dorst of honger hebt gekregen, ben je meteen in de bar of het restaurant.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €273 per persoon

Bekijk deal