Goedkope vakantie boeken

Tropische strandvakantie op Mauritius

Tropische strandvakantie op Mauritius
€956

Bekijk deal

Op het tropische eiland Mauritius vind je vooral luxe vier- en vijfsterren resorts. Ben je op zoek naar een iets goedkopere accommodatie? Dan hebben wij een TOPdeal voor je gevonden: voor €956 per persoon zit je 10 dagen in het Be Cosy Aparthotel! Zo beleef je een topvakantie en ga je eens naar totaal iets anders dan Rhodos of Mallorca.

Je vindt Be Cosy Aparthotel in het noorden van Mauritius. Het noorden van het eiland is vooral bekend om haar witte zandstranden en de prachtige groene lagunes. Op ongeveer tien minuten rijden van Be Cosy Aparthotel ben je in het bruisende hart van Grand Baie. Deze moderne badplaats beschikt over diverse supermarkten, boetieks, kunstgalerijen, winkelcentra, banken, restaurants en cafés. Grand Baie staat tevens bekend om haar bruisende nachtleven. Je vindt er talloze bars en nachtclubs. Iets meer naar het zuiden vind je het bekende strand Trou aux Biches, ideaal om een dagje te zonnen. Iets dichterbij, op zo’n twee minuten lopen, ligt het strand Mont Choisy Beach. In de nabije omgeving vind je een supermarkt, verschillende restaurants en winkels.

Vanuit Be Cosy Aparthotel kun je diverse uitstapjes maken. Wil je meer weten over de geschiedenis van Mauritius? Breng dan een bezoek aan Aventure du Sucre museum. Ook de Pamplemousses Botanical Garden is een aanrader, hier kun je heerlijk ronddwalen in de botanische tuinen met exotische bloemen en rustig, schaduwrijke wandelpaden. In het zuidwesten vind je het plaatsje Charamel. Dit is de thuishaven van 80 meter hoge watervallen en nog een anders bijzonder natuurverschijnsel: seven coloured earth. Dit zijn duinen in prachtige kleuren.

Er zijn in het Be Cosy Aparthotel ruim 100 appartementen, variërend van studio’s tot familie-appartementen. Alle nette en ruime appartementen zijn voorzien van een tweepersoonsbed, airco, kluis, telefoon, WiFi, magnetron en een volledig uitgeruste badkamer. Je kunt ook prima koken in je appartement, er is namelijk een kitchenette aanwezig met alle benodigde faciliteiten inclusief vaatwasser. De appartementen van Be Cosy Aparthotel hebben plek voor één tot vijf personen.
Alleen al het hotel maakt je vakantie dus de moeite waard. Voor een ontspannen dagje duik je het zwembad in, waar rondom een zonneterras is aangelegd met ligbedden en parasols. Geen zin om te koken of boodschappen te doen? Neem dan gewoon plaats in het restaurant of café voor een hapje en een drankje. Wil je het echt relaxed maken? Dan boek je (tegen betaling) een dagje in de spa. En je kunt het thuisfront al tijdens de vakantie flink jaloers maken, want er is overal gratis WiFi beschikbaar.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Nee
Prijs: €956

Bekijk deal