Goedkope vakantie boeken

Rondreis inclusief huurauto door Toscane

Rondreis inclusief huurauto door Toscane
€589

Bekijk deal

Naar Toscane ga je niet voor de ultieme zon- en strandvakantie daarvoor ga je naar de Costa del Sol of naar de Costa Blanca. Je dompelt je hier namelijk onder in het prachtige, glooiende, groene Italiaanse platteland. Een individuele, georganiseerde rondreis inclusief vlucht, autohuur en verblijf kost maar €589 per persoon!

Toscane: één van de populairste regio's van Italië. Erg logisch als je kijkt naar de combinatie van oude landhuizen, statige cipressenlanen en vele olijf- en wijngaarden. Tel daarbij eeuwenoude cultuursteden als Florence en Siena op en je weet dat Toscane een onuitwisbare indruk bij je achter laat. Laat je verrassen door dorpjes als San Gimignano en Lucca en geniet van culinaire hoogtepunten bij de lokale trattoria's met een goed glas Italiaanse wijn. Toscane is een bestemming om telkens weer terug te keren.

Wij snappen dat het een boel planning vergt om deze regio echt goed te ontdekken. En dat is nu net waar je geen zin in hebt op vakantie. Daarom hebben wij deze georganiseerde rondreis voor je gevonden! Zo kom je langs alle hoogtepunten en kun je optimaal genieten van het landschap, zonder dat je zelf iets hoeft te regelen. Ideaal!

De rondreis duurt 8 dagen en de prijs is inclusief huurauto. Je komt dus makkelijk van de ene naar de andere plek. De reis begint in Pisa, waar je vliegtuig landt. De roadtrip begint meteen, want je rijdt naar de omgeving van Cerreto Guidi. De tweede dag staat de gezellige stad Lucca op het programma en zo gaat het door tot dag 8. Florence (dé stad van de renaissance), de Chianti streek (heerlijke wijn!), Volterra (Romeinse en Etruskische invloeden), Siena (net zo als Florence, maar kleiner), Val d'Orcia (typisch Toscane): al deze prachtige plekken komen stuk voor stuk voorbij.

Op iedere plek, is al een hotel met ontbijt geboekt. Je hoeft dus echt nergens aan te denken. Alleen waar je 's middags gaat picknicken of op welk terrasje je gaat lunchen en waar je 's avonds de lekkerste pasta en pizza eet, moet nog beslist worden. Maar dat gaat wel lukken in deze heerlijke omgeving!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €589 per persoon

Bekijk deal