Goedkope vakantie boeken

Goedkoop vakantie vieren in het prachtige Hotel Jomtiem Palm Beach

Goedkoop vakantie vieren in het prachtige Hotel Jomtiem Palm Beach
€817

Bekijk deal

Altijd al een luxe reis naar Thailand willen maken? Slapen in een mooi resort, je niet druk maken over het ontbijt, hele dagen luieren aan het zwembad of op het strand, prachtige natuur ontdekken en rijke cultuur snuiven?

In juni zit je voor €817 per persoon in het Hotel Jomtien Palm Beach in Pattaya, op een steenworp afstand van het strand.

Ligging Jomtiem Palm Beach

Het prachtige Jomtien Palm Beach bestaat uit 3 gebouwen en is omgeven door palmbomen en tuinen. Dit is echt de exotische vakantie waarvan je altijd al hebt gedroomd! En om het nog beter te maken: het resort ligt vrijwel direct aan het sprookjesachtige zandstrand van Pattaya.

Faciliteiten Jomtiem Palm Beach

Geen fan van zand of blijf je liever in de directe omgeving van je kamer? Op het resort is genoeg ter toen. Strijk neer bij een van de twee zwembaden en geniet van het lome, Thaise leven. En als dat niet ontspannend genoeg is, bezoek je eventjes het wellnesscentrum. Het is toch vakantie! Heb je bij het ontbijt net wat te veel opgeschept? Train het er af in de moderne fitnessruimte.

Uitgaan

Pattaya is dé vakantieplek van Thailand. Zoals al eerder gezegd vind je er sprookjesachtige stranden en imposante natuur, maar ook een geweldig uitgaanscentrum, dat op 4 kilometer van het hotel ligt. Ga naar Walking Road voor de grotere discotheken en vette party’s en naar Soi Buakhao voor (kleinere) bars en minder toeristen. Maar ook op Hotel Jomtien Palm Beach is genoeg te beleven; er is een karaokebar, je kunt een potje snooker of bowling doen en er zijn 3 restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Alles op het hotelterrein wel gezien? In de directe omgeving zitten een hoop geweldige bars en restaurants.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 11 dagen
Verzorging: Logies + ontbijt
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Turkish Airlines
Tussenstop: Istanbul
Prijs: €817 per persoon

Bekijk deal