Goedkope vakantie boeken

Slechts €220 een zonnige vakantie in Kroatië

Slechts €220 een zonnige vakantie in Kroatië
€220

Bekijk deal

Voor slechts €220 per persoon ruim 7 dagen heerlijk ontspannen aan de helderblauwe Kroatische zee. Eens even heel wat anders dan een vakantie naar de Costa del Sol of Costa Brava. Hotel Bluesun Borak ligt direct aan een kiezelstrand en beschikt over een heerlijk privé-strand, zwembad en kinderbad.

Hotel Bluesun Borak is een comfortabel hotel dat ligt verscholen in een pijnbomenbos, aan de promenade van het plaatsje Bol en op loopafstand van het heerlijke privé-strand. 

Zlatni Rat
Het wereldberoemde Zlatni Rat is nog geen 100 meter lopen. Dit strand dankt zijn bijnaam, de Gouden Hoorn, aan zijn vorm die door stroming, golven en wind van vorm kan veranderen. En heb je altijd al de onderwaterwereld willen bewonderen? Bij de duikschool boek je eenvoudig een les inclusief uitrusting en je ziet de wereld door een hele andere (duik)bril.

Hotel Bluesun Borak is een nette 3 sterren accommodatie in het Kroatische Bol. Genoeg animatie voor de kids en zelf kom je heerlijk tot rust aan het zwembad of het strand. Het gezellige centrum Bol ligt op ongeveer 500 meter van het hotel in een levendige omgeving. Met het strand om de hoek, een miniclub, kinderzwembad en heerlijke restaurants gaan jullie hier absoluut een topvakantie tegemoet!

 

Dit zijn de details:

Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: eigen vervoer
Prijs: €220 per persoon (Logies en ontbijt)

Bekijk deal