Goedkope vakantie boeken

Totaal ontspannen op Gran Canaria

Totaal ontspannen op Gran Canaria
€558

Bekijk deal

Op Gran Canaria is het altijd lekker vakantie vieren. Vakantie op de Canarische eilanden betekent genieten van het heerlijke klimaat. En het wordt nog beter als je in het RIU Don Miguel hotel verblijft! Hier vind je pure luxe en ontspanning, voor een schappelijke prijs: voor €591 per persoon verblijf je er een week op basis van halfpension!

RIU Don Miguel is een hotel met karakter in de populaire badplaats Playa del Inglés op Gran Canaria. De sfeer doet tegelijkertijd warm en kleurrijk als koel en strak aan. Het moderne design is een tegenhanger voor de stralende eilandzon, terwijl de kleur paars zorgt voor een vrolijke noot in het ontwerp. Ook rond het zwembad vind je deze uitstraling terug. Neem plaats op de paarse loungestoelen die half in het zwembad staan en geniet van het zorgeloze leven. En om de zoveel tijd loop je even naar de poolbar voor een heerlijke cocktail! Fijn om te weten: een diner bij het à l carte restaurant Body's is inbegrepen, je moet alleen wel even reserveren. En omdat het hotel graag een luxe uitstraling wilt blijven behouden, geldt er 's avonds een dresscode: geen badkleding en mannen graag in lange broek.

Niet alleen het hotel zelf is ideaal, ook de ligging zal aan al je eisen voldoen! Het is maar 300 meter wandelen voordat je in het bruisende centrum van Playa del Inglés uitkomt. Hier vind je talloze winkels, bars, restaurants, eettentjes en clubs. Waar je ook van houdt wat betreft eten, drinken en uitgaan: hier kom je het tegen. En als je op Gran Canaria bent, horen dagjes strand er ook zeker bij! De afstand van zo'n 1500 meter is te wandelen, maar je mag ook gebruik maken van de gratis shuttlebus service.

Naast feesten en relaxen kun je op Gran Canaria nog meer dingen doen! Als je de drukke badplaatsen achter je laat, krijg je namelijk ineens een geheel ander Gran Canaria te zien. Het eiland bestaat uit een bergachtig landschap met een grote variatie in subtropische flora. Pak de fiets of de auto en reis via de bergen en rotsen naar een ander deel van het eiland. Vergeet niet je camera in de aanslag te houden, want het uitzicht is hier werkelijk adembenemend. Onderweg zul je rustige en authentieke dorpjes tegenkomen, waar (bijna) geen toerist te bekennen is. Zoek een terrasje bij het lokale café, bestel een kop koffie of een biertje en kom hier écht tot rust.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Geen
Prijs: €558 per persoon

Bekijk deal