Goedkope vakantie boeken

Herfst vieren op Ibiza

Herfst vieren op Ibiza
€487

Bekijk deal

Zeg je Ibiza, dan zeg je ook witte stranden, frisse dorpjes, ongedwongen sfeer, zon en tot rust komen. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Spanje. Veel mensen denken dat een reisje naar Ibiza onbetaalbaar is, maar niet is minder waar! Voor maar €487 per persoon zit je in de herfst 8 dagen op het Marble Stella Maris complex, inclusief vlucht en transfers!

Eind maart is een gekke periode in Nederland, je hebt het gevoel dat de lente nu echt moet beginnen, maar vaak is het nog hartstikke koud. Oplossing: vier het begin van de lente op de ultieme vakantie hotspot Ibiza! Het is er dan nog niet verzengend heet, maar een aangename temperatuur van minimaal 20 graden. Het eiland staat nog steeds bekend om de relaxte sfeer en heeft een grote aantrekkingskracht op spirituele mensen, kunstenaars en rijke zonaanbidders.

Sinds het afgelopen decennium is het eiland ook bekend als hét feesteiland. Je vindt er wereldberoemde discotheek als de Pacha, waar alles superdeluxe is. Of bezoek de Privilege, de grootste club ter wereld. Doordat de discotheken zo'n cultstatus hebben verworven, zijn entreeprijzen en drankjes er vaak heel duur. Maar er zijn ook nog genoeg plekken op Ibiza te vinden waar je wel betaalbaar kan feesten. Ga eens naar deUnderground, waar je bijna nooit entree betaalt en de locals ook graag komen. Niet zo van de dance? In Ibiza Rocks staan vaak leuke bandjes geprogrammeerd en je betaalt er 'maar' €5 voor een biertje.

Naast feesten kun je op Ibiza dus ook ultiem relaxen. Kies een van de mooie stranden uit en zet jezelf in de ontspan modus. Drink een drankje bij een van de mooie beachbars, of geniet van prachtige zonsondergangen in een van de vele baaien die Ibiza rijk is. Het hotel Marble Stella Maris is trouwens op en top luxe. Drie verschillende restaurants, zwembaden, ruime appartementen en de mogelijkheid om all-inclusive te boeken. Omdat je nog net buiten het hoogseizoen reist, heerst er verder totale rust op het eiland. Geen massa toerisme en alles draait nog om de lokale bevolking. Ideale periode om de cultuur en het échte Ibiza te leren kennen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €487

Bekijk deal