Goedkope vakantie boeken

Genieten in Kroatië

Genieten in Kroatië
€413

Bekijk deal

Een echte vakantiesfeer, lekker weer, meteen aan het strand, zwembaden. Dit alles vind je bij Hotel Horizont in Split, Kroatië. In mei kun je hier een week heen voor maar €413 per persoon, inclusief vlucht en verblijf met ontbijt.

Kroatië is een goedkoper vakantieland dan bijvoorbeeld Griekenland of Portugal, terwijl je wel van het heerlijke weer geniet en het lekkere eten. 

Het viersterrenhotel Horizont wordt enkel door een weg gescheiden van het strand in de baai van Baska Voda. Geen gedoe dus met shuttlebusjes of lange wandelingen in de zon. Je steekt gewoon je handdoekje onder de arm en wandelt zo het strand op. Hier kun je ligbedjes en parasols huren en je dagen prima doorbrengen. Geen zin in de zee, de golven of het kiezelstrand? Dan blijf je lekker bij het hotel. Er is namelijk een prima buitenzwembad. Lekker groot en gewoon gevuld met zoet water. Regent het onverwachts of is het toch wat aan de koude kant? Binnen is er een wellnesscentrum, met onder andere een binnenzwembad. Hier kun je prima relaxen en tot rust komen.

Baska Voda is een echt toeristendorp. Het heeft een gezellige boulevard, waar 's avonds leuke kraampjes staan. Ook de terrasjes zijn hier goed vertegenwoordigd. Struin na een warme dag onder de Kroatische zon lekker langs het water, plof neer bij een leuke bar en geniet van je vakantie. Ook het eten is hier prima en goedkoop. De Kroatische keuken kun je omschrijven als een mix tussen de Griekse, Italiaanse en Duitse keuken. Veel vlees, maar ook veel kruiden en gerechten met kazen en yoghurt. Er zit voor iedereen wel een lekker gerecht bij! Geen zin in de korte wandeling naar het centrum? Het hotel zelf beschikt over een buffetrestaurant, 2 á la carterestaurants en 2 bars.

De kamers van het hotel zijn prima ingericht. Je hebt in ieder geval de beschikking over telefoon, satelliet-tv, kluisje, minibar, airco, föhn en een badkamer. En natuurlijk kun je ook genieten van het lekkere weer of de zwoele avonden op je balkon met zitje.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Rotterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €413 per persoon

Bekijk deal