Goedkope vakantie boeken

Dit keer ga jij in de vakantie naar Kroatië!

Dit keer ga jij in de vakantie naar Kroatië!
€288

Bekijk deal

Bij zon, zee en strand denk je misschien snel aan Griekenland of de Canarische Eilanden. Maar wist je dat je in Kroatië ook een topvakantie kunt hebben? Voor bijna niets, namelijk €288 per persoon, zit je voor 8 dagen in Poreč, Kroatië. En dat is inclusief vlucht en transfers!

Stralende zon, blauwe zee, lekker en goedkoop eten en drinken, een prachtige omgeving – dat is Kroatië. Dit land is nog niet zo heel lang een toeristische trekpleister, maar weet in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Canarische Eilanden wel zijn authentieke charme te behouden. Zo kun je volop genieten van een andere cultuur en een heerlijk klimaat.

Poreč is een bekende badplaats in Istrië, het bekende schiereiland van Kroatië. De stad is al bijna 2000 jaar oud en heeft een woelig verleden. Na de Romeinse overheersing werd de stad geplunderd, waarna zij weer werd opgebouwd door de Byzantijnen. In de 13e eeuw koos Poreč ervoor om voortaan onder Venetiaans bewind verder te gaan. Hierdoor vind je er tot de dag van vandaag prachtige paleizen, pleinen en religieuze bouwwerken. En alsof al die historie nog niet genoeg is, in Poreč kun je ook uitstekend uitgaan en winkelen.

De stranden in Istrië zijn bijna allemaal rotsstranden. In eerste instantie zul je daar niet heel positief over zijn, maar oordeel niet te snel! Door de rotsen heeft de kustlijn een uniek uiterlijk en heb je nooit het gevoel ergens al te zijn geweest. En het grootste voordeel? Het water is er kristalhelder, omdat er geen zand onder het oppervlak rond dwarrelt. Je kunt altijd je voeten zien en de combinatie van rotsformaties en het heldere water maken het een waar snorkel paradijs! Huur gewoon een lekker ligbedje en geniet van de omgeving, de blauwe zee en het heerlijke klimaat. Jij komt ongetwijfeld met de mooiste vakantiekiekjes van je vriendengroep terug!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Onbekend
Tussenstop: Nee
Prijs: €288 per persoon

Bekijk deal