Goedkope vakantie boeken

Lastminute naar Alanya

Lastminute naar Alanya
€292

Bekijk deal

De weersverwachtingen zijn helaas nog niet zo best voor Nederland. Wat dacht je ervan om even een weekje van de zon in Alanya te genieten? Bij Corendon is het Last Minute Mania dus je kunt nu een stuk goedkoper van jouw vakantie genieten.

strand Alanya

Horizon Aparthotel

Horizon Aparthotel is al vele jaren een populaire accomodatie en dat is ook niet zo vreemd. Je kunt hier genieten van de Turkse gastvrijheid en het zal er je aan niets ontbreken tijdens jouw vakantie. De accomodatie ligt op ongeveer 300 meter van het zandstrand af dus voor de zonaanbidders is dit een perfecte locatie. Het centrum van Alanya ligt op 2,5 km vanaf je appartement dus ook dat is niet al te ver.

Faciliteiten

Horizon Aparthotel heeft 56 kamers welke vrij standaard zijn ingericht. Er is een 24 uurs receptie en je kunt een kluisje huren voor je kostbare spullen. In het gebouw is een lift, een kapper en een pool bar. Er is een zwembad met apart kinderzwembadje, een zonneterras met lekkere bedden en parasols. In het complex kun je gratis gebruik maken van de WiFi.

Aparthotel Horizon

Kamers

De kamers van het Horizon Aparthotel zijn allemaal netjes onderhouden en beschikken over een woon-/slaapkamer met slaapbanken en een aparte slaapkamer. Je kunt gebruik maken van de aironditioning (tegen betaling) er is een kitchenette met 2-pits kookplaat en koelkast, en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Je verblijft in Horizon Aparthotel op basis van logies. Je kunt ontbijt bijboeken als je dat zou willen. Als je een hotelkamer boekt dan is het ontbijt inbegrepen.

Alanya

Bekijk deal