Goedkope vakantie boeken

Lastminute Deals bij Prijsvrij

Lastminute Deals bij Prijsvrij
€275

Bekijk deal

Wil jij nu de vakanties zijn begonnen op het laatste moment toch nog goedkoop naar het buitenland? Dat kan nu de Last Minute Deals bij Prijsvrij zijn begonnen. Bekijk de lastminutevakanties en lig volgend weekend op een strand in Spanje, Griekenland of Turkije.

Lastminutevakanties

Prijsvrij heeft meer dan 2000 accommodaties in de aanbieding gedaan. Of je nu een stedentrip naar Sevilla wilt maken, wilt zonnen aan de Costa del Sol of op vakantie wilt naar Griekenland. Prijsvrij heeft mooie aanbiedingen.

Lastminutevakantie

Bij een lastminutevakantie denken we uiteraard meteen aan een goedkope pakketreis en deze zijn als het om last minutes gaat ook het goedkoopst. Al heeft Prijsvrij dit jaar ook mooie stedentrips die je nu voor een lage prijs kunt boeken. 

Goedkope vakantie naar Spanje

7 dagen naar Malgrat de Mar voor €308,-

goedkoop naar Spanje


Bij Prijsvrij kun je nu 7 dagen naar Spanje voor €308,-. Je logeert in het 3-sterren hotel Ibersol Sorra d Or in Malgrat de Mar. Je vliegt 9 juli vanaf Schiphol. 

Spanje vakantie


In hotel Ibersol Sorra d Or zal het je aan niets ontbreken. De ligging is perfect namelijk op 50 meter van het strand en 200 meter vanaf het centrum. De comfortabele kamers zijn ruim en goed onderhouden.

Lastminute Griekenland

lastminute Griekenland


Ga je liever naar Griekenland? Ook dan kan je bij Prijsvrij een mooie lastminutevakantie boeken.

7 dagen naar Corfu voor €275,-

Het 3-sterrencomplex Irene ligt in Agios Gordios en is in 2012 helemaal gerenoveerd. Het strand en het centrum liggen op loopafstand van het complex. Je vertrekt op 10 juli vanaf Schiphol.

Dit zijn enkele voorbeelden van de lastminutevakanties welke Prijsvrij in de aanbieding heeft maar het aanbod is enorm groot. Wij jij het wisselvallige weer in Nederland niet afwachten? Wacht dan niet te lang en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog!

Bekijk deal