Goedkope vakantie boeken

Top Deal 8 dagen naar Mallorca

Top Deal 8 dagen naar Mallorca
€356

Bekijk deal

Er komen altijd een hoop last minute vakanties voorbij. Juist daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed betaalbare zonvakantie tijdens het hoogseizoen. Ga lekker chillen in Mallorca in augustus op basis van halfpension.

Deze SPOTDeal is een pas gerenoveerd hotel dat lekker centraal gelegen is. Je kunt vertrekken op 18 augustus en €500,- voor acht dagen per persoon betalen. Daarbij komt ook nog eens dat de verzorging op basis van halfpension is, dus over het ontbijt en avondeten hoef je je niet druk te maken. Dat is gewoon geregeld voor deze belachelijk lage prijs in het hoogseizoen. Ik denk dat ik een paar avonden toch wel een restaurantje op zou zoeken, voor de variatie, maar die keuze is natuurlijk aan jezelf.

Loop lekker naar het strand. Glij van de glijbanen af in het nabij gelegen waterpark of ga cultuur snuiven in het wijngebied dat hier op korte afstand vandaan ligt. Je zou zelfs een balletje kunnen slaan op de golfbaan. Eigenlijk kun je dus lekker doen waar je zelf zin in hebt en ben je niemand iets verplicht. Ik vind het heerlijk! Beetje vakantie vieren, lekker eten, relaxen en vooral niet per se iets hoeven doen. Zo vul ik het liefst mijn vakantie in. Is dit voor jou ook een perfecte invulling van je vakantie? Dan zou ik zeker niet twijfelen om deze SPOTDeal te boeken!

Dit zijn de details: 
Reisperiode: 5 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: v.a. €356

Bekijk deal