Goedkope vakantie boeken

Pak je sombrero in en vlieg naar Mexico

Pak je sombrero in en vlieg naar Mexico
€599

Bekijk deal

Wauw, dit is vet! Je kan dus voor maar €599 per persoon op en neer vliegen naar Mexico en 7 nachten chillen in het El Tukan Hotel & Beach Club. Een combinatie van een luxe zonvakantie en een totaal andere cultuur en sfeer aan de andere van de wereld. Dat moet je gewoon een keer hebben ervaren!

Als je Mexico zegt, denk je waarschijnlijk aan heerlijk weer, mooie stranden, vette resorts en toffe party's. Dit beeld zetten ze in ieder geval graag neer in de filmindustrie. En weet je wat? Het klopt ook grotendeels. Het El Tukan Hotel & Beach Club ligt in het hart van Playa del Carmen. Overdag kom je heerlijk tot rust in de palmentuin, op een ligbedje aan het zwembad. Op gepaste afstand lopen de obers langs je heen. Heb je zin in een cerveza? Dan kun je die gewoon bestellen. Waarom zou je opstaan en naar de bar lopen? Daar is het veel te lekker weer voor. Terwijl je aan het chillen bent, bedenk je waar je vanavond heen gaat. Op de Tukan Beach Club heb je namelijk verschillende mogelijkheden. Wordt het vanavond jungle-restaurant La Cueva del Chango of geef jij je peso’s uit in de swingende Coco Bongo? El Tukan werkt trouwens ook samen met lokale restaurants, de zogenaamde Dine Around formule. Zo eet je niet alleen all inclusive op het complex, maar ook nog eens tussen de ‘locals’ in leuke restaurantjes rondom het hotel.

En omdat je heel die afstand naar Mexico hebt afgelegd, is het zonde om al je tijd op een ligbedje door te brengen. Mexico heeft namelijk heel wat te bieden! Altijd al eens de Maya ruïnes willen zien? Dit is je kans! Playa del Carmen kent haar eigen overblijfselen uit het Maya tijdperk. In de wijk Playacar kun je een paar kleine overblijfselen van de Maya cultuur. Maar er is meer! Net ten zuiden van Playa del Carmen ligt het eco-archeologische park Xcaret. Van oorsprong is Xcaret een archeologische Mayasite. Tegenwoordig staat er een groot commercieel park naast, dat tot de grootste attracties van de regio behoort.

Pak je sombrero maar in! Want voor maar €599 kun jij de andere kant van de wereld ontdekken, cultuur snuiven en jezelf laten verwennen. Hasta luego!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €599 per persoon

Bekijk deal