All-inclusive naar het prachtige Sicilië

All-inclusive naar het prachtige Sicilië
€388

Als mensen naar Italië op vakantie gaan, vertrekken ze vaak naar een van de grote meren of de beroemde Bloemenrivierà. Maar wist je dat je op het eiland Sicilië ook heerlijk zit? En de zee is nooit ver weg! Wij vonden een all-inclusive vakantie voor je, voor maar €388 per persoon!

President Sea Palace ligt direct aan een strand, dat je via een tunneltje en een trap kunt bereiken. En wat voor een strand! Een felblauwe zee, een wit zandstrand en uitzicht op de prachtige kustlijn. Hier kun je heerlijke dagen doorbrengen met een boekje, of gewoon met dutten in de zon. Een andere optie is om jezelf aan de rand van (zoutwater)zwembad te installeren. Hier staan de zonnebedden en parasols altijd voor je klaar en je kunt er gratis gebruik van maken. En nog een voordeel: zo ben je sneller bij de bar waar je een snack kunt scoren om de lekkere trek te stillen. Wil je wat meer actie? Op ongeveer 6 kilometer afstand bevindt zich het centrum van Noto en het centrum van Avola. Met de (betaalde) shuttleservice van het hotel kun je hier twee keer per dag naar toe! Zin om gewoon even snel een drankje te doen? Je vindt enkele bars en een supermarkt op 800 van het President Sea Palace.

Je verblijft deze vakantie in het President Sea Palace op basis van all-inclusive. Fijn, want zo is je vakantie echt zorgeloos! In het restaurant kun je iedere avond heerlijk dineren, lunchen en ontbijten. En ben je overdag hongerig of dorstig? Er zijn een lobby- en beachbar waar je dit probleem binnen no-time op kunt lossen.