Goedkope vakantie boeken

Stedentrip New York en logeren in Manhattan

Stedentrip New York en logeren in Manhattan
€553

Bekijk deal

Altijd al eens naar New York gewild? Dan hebben wij nu een mooie deal voor je. Logeren in het Holiday Inn Hasbrouck Heights waar het je het aan niets zal ontbreken. Het hotel ligt op een rustige locatie waarvandaan je met de bus snel op je favoriete bestemming gebracht kan worden.

Mensen die al in het Holiday Inn Hasbrouck Heights hebben gelogeerd beoordelen deze accommodatie zeer goed. 

Het 247 kamers tellende Holiday Inn Hasbrouck Heights Meadowlands is recentelijk gerenoveerd. Moe na een dag shoppen in New York? Neem een duik in het zwembad van het hotel. Het hotel heeft een eigen restaurant een buiten zwembad en je kunt gebruik maken van de fitnessruimte. De kamers zijn allemaal erg ruim en hebben een eigen badkamer met bad/douche. Je kunt ook een familiekamer boeken als je met een groep van maximaal 4 personen reist.

The city that never sleeps.. New York is dé stad voor de ideale stedentrip. De aantrekkingskracht van deze stad is dan ook erg groot. Of je nu wilt shoppen of je wilt jouw favoriete musical op Broadway gaan zien het kan allemaal in deze geweldige stad. Ook als je een museum liefhebber bent kun je je hart ophalen in New York. En vergeet de goede restauarants niet te bezoeken ;-)

 


Als je wilt genieten in New York en wilt logeren in een goed hotel dan is deze deal voor jou de uitgelezen kans. 

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 of 8 dagen
Inclusief retourvlucht
Een 3-sterrenhotel met een 4-sterrenservice
Prijs: €553 per persoon

Bekijk deal