Goedkope vakantie boeken

Top 5 hotels in Brussel

Top 5 hotels in Brussel
5 goede hotels in Brussel

Bekijk deal

Brussel is de hoofdstad van België en telt zo’n 187.000 inwoners. De Belgische stad is populair onder toeristen en ook nog eens makkelijk bereikbaar. Je kan met de auto en de trein eenvoudig afreizen naar Brussel. Neem een kijkje bij de enige echte Manneke Pis en laat je verrassen door het Atomium.

Struin door het prachtige stadscentrum en geniet van de Belgische specialiteiten. De hoofdstad staat dan ook bekend om heerlijke chocolade en Vlaamse frietjes. Natuurlijk moet jij ook nog overnachten in Brussel en de keuze aan hotels is groot. Daarom hebben wij hieronder de vijf beste hotels in Brussel op een rijtje gezet:

Nummer 5: Hotel Leopold

Het 4-sterren hotel Leopold is gelegen in het bruisende stadscentrum van Brussel. Het hotel staat te boek als één van de mooiste hotels van de stad. Dankzij de geweldige locatie kan jij ook eenvoudig wandelen naar de Grote Markt of winkelen in de Nieuwstraat. Onderweg kom jij natuurlijk ook de wereldberoemde Manneke Pis tegen.

Hotel Leopold

Hotel Leopold beschikt over prachtige kamers met een luxe badkamer. Je kan ook een hapje eten in de Brasserie Leopold en een drankje nuttigen op de Orangerie Terrace Garden. Het terras is overdekt en ook bij regenachtig weer gewoon geopend. Je kan bij TUI voor een relatief laag bedrag een kamer boeken voor meerdere dagen.

Nummer 4: Qbic Brussel Hotel

Het Qbic Brussel Hotel beschikt over 4-sterren en unieke faciliteiten. Huisdieren zijn zelfs toegestaan in het hotel en dat is uitzonderlijk. Het Art-nouveaustijl hotel is gevestigd in de gezellige wijk Elsene en je kan het centrum gemakkelijk bereiken. Je kan dan ook eenvoudig gebruik gaan maken van het openbaar vervoer, diverse haltes liggen vrijwel naast het Qbic Hotel.

Qbic Brussel Hotel

Je kan in de omgeving ook genieten van een bruisend uitgaansleven, winkels en musea. Wat het Qbic Brussel Hotel echt uniek maakt is de privé-bioscoop, de fitnessruimte en de karaokeavonden. Jong en oud kan zich dan ook prima vermaken in het Qbic Brussel Hotel.

Nummer 3: Ramada Brussels Woluwe Hotel

Het Hotel Ramada Brussels Woluwe kreeg vier sterren en die zijn meer dan terecht. Het luxe hotel is gelegen nabij het stadscentrum van de Belgische hoofdstad, maar je kan ook gemakkelijk het vliegveld bereiken. De bushalte is vrijwel naast het hotel te vinden, dus je bent binnen no-time in het stadscentrum.

Ramada Brussels Woluwe Hotel

De kamers hebben een moderne uitstraling en zijn ruim opgezet. Opmerkelijk genoeg is het Ramada Brussels Woluwe Hotel dan ook zeer geliefd onder de Nederlandse toeristen. Je kan in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt en in de avond is het hotel-restaurant eveneens geopend voor zijn gasten. Sporten kan in de fitnessruimte.

Kom jij met de auto naar het Brusselse hotel, dan kan je parkeren voor een bedrag van 10 euro per dag. Een overnachting kan je al boeken voor rond de 50 euro per nacht, het is dus ondanks de hoge kwaliteit ook gelijk één van de goedkopere hotels in Brussel.

Nummer 2: NH Collection Brussels Centre Hotel

Het NH Collection Brussels Centre is een 4-sterren hotel in het hartje van de Belgische stad. Je kan binnen enkele minuten naar de bekende bezienswaardigheden in Brussel wandelen, waaronder de altijd gezellige Grote Markt.

NH Collection Brussels Centre Hotel

Als je meer van de stad wilt ontdekken dan kan er ook in de metro worden gestapt. Winkelen in de Nieuwstraat is een aanrader, aangezien de winkelstraat op loopafstand te bereiken is. Het NH Collection Brussels Centre Hotel beschikt over een internationaal restaurant, terwijl gasten op de bovenste verdieping kunnen genieten van een piekfijn ontbijt.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op het dakterras van het NH Hotel. De fitnessruimte is groot en dagelijks geopend. Een groot voordeel van het NH Collection Brussels Centre Hotel zijn de moderne kamers en het feit dat gasten tot 12:00 uur kunnen uitchecken.

Nummer 1: Courtyard by Marriott Brussel Hotel

Het 4-sterren hotel Courtyard by Marriott Brussel staat bekend om zijn luxe en klantvriendelijkheid. Het hotel is perfect gelegen voor reizigers die met de auto afreizen naar de Europese hoofdstad.

Je kan vanuit het hotel met de bus gemakkelijk het centrum bezoeken en dat scheelt weer parkeerkosten. Het Courtyard by Marriott Brussel Hotel biedt ook huurfietsen aan. Het mooie hotel kent ruime en moderne hotelkamers en een eigen restaurant. Je kan er ook goed terecht voor de Belgische keuken, zoals stoofvlees.

Courtyard by Marriott Brussel Hotel

Als het mooi weer is dan kan je nog een drankje nuttigen op het terras, bijvoorbeeld een overheerlijke cocktail. Parkeren bij het hotel kost 12,50 euro per dag. Sporters kunnen gratis gebruik gaan maken van de fitnessruimte in het Courtyard by Marriott Brussel Hotel.

Goedkoopste kamers boeken in Brussel

Brussel is een populaire bestemming voor een stedentrip en je kan overnachten in de beste hotels. Opvallend genoeg zijn de prijzen in de stad niet zo hoog, waardoor het ook een geschikte budget vakantiebestemming is. De kamers voor de goedkoopste prijzen kan jij boeken bij de reisorganisatie TUI. Kies een hotel, bepaal de reisdatum en controleer de prijzen. 

Bekijk deal