Goedkope vakantie boeken

Infinity pools en rust: Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa op Zakynthos

Infinity pools en rust: Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa op Zakynthos
€1512

Bekijk deal

We willen tegenwoordig niet zomaar meer even op vakantie. De crisis is voorbij, mensen hebben meer te besteden en willen waar voor hun geld. Dus het liefst: all-inclusive, luxe uitstealing en totale rust en ontspanning. Voor niet al te veel geld vind je dit bij Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa op Zakynthos (Griekenland)!

Heb jij ook Instagram? Leuk om foto’s van belangrijke momenten uit je leven te delen met vrienden en familie, maar ook om in de gaten te houden waar anderen mee bezig zijn. En als je niets te doen hebt, kun je uren scrollen. De ene prachtige foto na de andere komt voorbij. Gevolg: we worden jaloers en willen dat ook! Gelukkig zijn er prima toegankelijke en wat goedkopere, luxe resorts en hotels. Bijvoorbeeld het Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa op het Griekse eiland Zakynthos! Boek een verblijf via Opvakantiecheck.nl en binnenkort kun jij ook van die jaloersmakende plaatjes op Instagram gooien!

Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa draait om ontspannen. Voor stelletjes, maar ook voor vriendinnen(groepen) die er even tussenuit moeten. Hier ben je echt weg van je normale, drukke (gezins)leven. Overal waar je komt heb je zeezicht, je stapt zo het strand op, bestel een ijskoude cocktail en ontspan bij de ijsblauwe infinity pools. En misschien nog wel het beste: dit is een adults only hotel. Dus geen drukke, spelende kinderen en ouders die vanaf de zwembadrand roepen dat er uitgekeken moet worden.

Je boekt een verblijf hier enkel op basis van all-inclusive. Heerlijk eten en nooit koken. Voor veel mensen is dat alleen al vakantie. Er is een buffetrestaurant voor het ontbijt, lunch en diner. Wil he wat specialers? Dan kun je ook terecht in het a-la-carte restaurant, tegen betaling. Daarnaast is er en hippe bar, om voor of na het eten te genieten van ijskoude drankjes.

Wat de luxe van dit complex helemaal compleet maakt: swim-up suites. Ontwaken in je modern ingerichte kamer en meteen een verkoelende duik nemen, in alle privacy. Iedere kamer is trouwens standaard uitgerust met airco, telefoon, gratis wifi, flatscreen-tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, moderne badkamer en een balkon of terras met zitje.

Ben jij niet iemand die dagenlang op dezelfde plek kan blijven zitten? Het centrum van Tsilivi is maar 50 meter verderop. Wil je echt wat van Zakynthos zien? Een bus stopt op 20 meter afstand.

Tui SENSIMAR Caravel Hotel & Spa betekent rust, rust en nog eens rust.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIFly
Tussenstop: NEE
Prijs: €1512 per persoon (Retourvlucht, transfers, verblijf obv all-inclusive)

Bekijk deal