Goedkope vakantie boeken

Boek alvast je vakantie naar Marmaris, Turkije

Boek alvast je vakantie naar Marmaris, Turkije
€520

Bekijk deal

Niets zo lekker als jezelf verheugen op die lekkere vakantie die je hebt geboekt. Vooral als je maar heel weinig geld hebt betaald voor een super-de-luxe reis. Bijvoorbeeld naar Hotel D Resort Grand Azur, in Marmaris (Turkije). Voor maar €520 per persoon zit jij in dit prachtige hotel inclusief vlucht, transfers, reisleiding en gratis omboekgarantie.

De prijs is op basis van halfpension. Dat betekent dat je ontbijt en diner er ook bij krijgt. Je hoeft dus niet eens te koken of op zoek naar een goedkoop restaurantje. Wat ga jij met al die vrije tijd doen tijdens deze vakantie? Chillen in de prachtig aangelegde tropische tuin met zwembad? Jezelf laten verwennen in het wellnesscentrum? Stomen in de sauna of het stoombad? Lekker eten in het a la carte- of buffetrestaurant? Een drankje drinken in een van de bars? Of breng de dag door op het heerlijke strand, dat pal naast het hotel ligt.

Mocht je toch genoeg krijgen van alle verwennerij, dan is er in Marmaris ontzettend veel te doen. De stad ligt aan een kristalheldere baai en de oude stadskern wordt door 16e eeuwse monumenten bepaald. Marmaris heeft één van de grootste jachthavens van het Egeïsche kustgebied. Vergaap je aan de luxe schepen en plezierjachten, of boek een tochtje over zee. De boulevard loopt vanaf de jachthaven helemaal door tot het 9 kilometer verderop gelegen Içmeler, het rustigere zusje van Marmaris. Had je last van stress? Dan is dat na deze vakantie zeker verleden tijd.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: nee
Prijs: €520 per persoon

Bekijk deal