Goedkope vakantie boeken

Volledig verzorgde vakantie op 4+ sterren Resort

Volledig verzorgde vakantie op 4+ sterren Resort
€424

Bekijk deal

Een week lang voor slechts €424 per persoon naar een 4+ sterren Resort op het schitterende Griekste eiland Kos! Kipriotis Village Resort heeft met een piratenschip één van de mooiste zwembaden in heel Griekenland!

Kipriotis Village Resort beschikt over meerdere sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, geweldige restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand! Vanaf jouw kamer in Kipriotis Village Resort wandel je banekuhj zo het strand op! 

Psalidi, waar Kipriotis Village Resort gelegen is, ligt bij Kos-Stad. Het centrum en de haven liggen op een kleine 5 km afstand. Kos is een heerlijk fietseiland. Via een speciaal aangelegd fietspad ben je binnen no time in de levendige hoofdstad. Fietsen zijn haast letterlijk op elke hoek van de straat te huur, maar je kunt hiervoor eenvoudig terecht bij de receptie van Kipriotis Village Resort.

Kinderen hebben de tijd van hun leven in Kipriotis Village Resort op Kos met dank aan het machtig mooie piratenschip in één van de zwembaden in heel Griekenland! Voor volwassenen staat er een wellnesscentrum en prachtig strand te wachten. Jong en oud; in dit 4+ sterren all-inclusive resort zullen jullie de tijd van je leven hebben!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: Amsterdam (Schiphol
Prijs: €424 per persoon (All inclusive)

Bekijk deal