Opvakantiecheck.nl

Super cheap naar Boedapest!

Super cheap naar Boedapest!
€23

Naar Boedapest is wat veel mensen tegenwoordig doen. Het leven is er goedkoop, er heerst veel gezelligheid en is ook nog eens mooi om te zien. Ik heb nu een vliegticket gevonden, waarmee je zo in Boedapest bent, voor een klein prijsje. Je hebt nog nooit zo'n goedkope stedentrip geboekt!

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en wordt de Koningin van de Donau genoemd. Het ligt direct aan de Donau namelijk. Vergeet niet het vissersbastion te bezoeken. Dit geeft je een prachtig uitzicht over de stad. Ook de centrale markthal is leuk als je van eten en drinken houdt. Het Parlement, het Burchtpaleis en het Heldenplein zijn ook zeker een bezoekje waard. Voor een paar dagen Boedapest heb je dus genoeg te doen. 

Trouwens, je kunt hier ook echt super leuk shoppen. De Vaci utca en Fashion street zijn zeker de moeite waard om door te struinen. Cultuur is er genoeg en musea voor het uitkiezen. Je kunt ook een paar dagen op het terras doorbrengen en mensen kijken. Je vermaakt je hoe dan ook!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 3 dagen
Luchthaven: Eindhoven Airport
Luchtvaartmaatschappij: Wizz Air
Tussenstop: Nee
Prijs: vanaf €23 per persoon

Check deal

Opvakantiecheck.nl checkt de beste prijzen dagelijks bij:

Tui logo Corendon logo Neckermann logo Oad logo Suntip logo Tjingo logo Vrijuit logo D-Reizen logo Thomas Cook logo Kras logo Booking.com logo WTC logo VakantieXperts logo SunWeb logo PrijsVrij logo SkyScanner logo De Vakantiediscounter logo