Goedkope vakantie boeken

Ongerept Canada

Ongerept Canada
€330

Bekijk deal

Waarschijnlijk staat dit op ieders bucketlist: een rondreis door Canada. Wij helpen je alvast om je droom waar te maken, want we hebben een supergoedkoop vliegticket voor je gevonden: voor €330 per persoon heb je een retourtje!

Je vliegt vanaf Amsterdam naar Toronto. Dit is meteen een mooie eerste dag. Toronto is de grootste stad van Canada en de op vijf na grootste stad van het continent Noord-Amerika! Een echte wereldstad dus, wat je ook terugziet aan het aantal immigranten. Na de Tweede Wereldoorlog trokken er veel Europeanen heen en nog steeds heeft de stad een grote aantrekkingskracht op mensen van over de hele wereld. Je hoeft in deze stad niet een rijtje verplichte bezienswaardigheden af. Ga gewoon de straat op en laat je leiden door het stadsleven. Zo kom je vanzelf de hoogste wolkenkrabbers (CN Tower), groenste parken (High park), interessantste musea (Royal Ontario Museum) en leukste barretjes en boetiekjes tegen. En wist je trouwens dat de Canadezen bekend staan als het vriendelijkste en beleefdste volk ter wereld? Als je niet weet waar je zijn moet, vraag het gewoon even. Iedereen zal je graag helpen.

Vanuit Toronto heb je twee keuzes: blijf je in de staat Ontario, of reis je door naar Quebec? Quebec is het Franstalige gedeelte van Canada. Alleen al de gelijknamige hoofdstad van de provincie maakt deze keuze de moeite waard. Je voelt hier nog echt de Europese, gemoedelijke invloeden. Verder vind je in Quebec veel meren en ruige natuur. Op maar 20 kilometer afstand van de stad kun je al aan diverse hikingroutes beginnen.

  

Ontario, gelegen in het centrum van Canada, is de enige provincie die aan de Grote Meren grenst. Ook in dit gedeelte van Canada is de natuur nog ruig en adembenemend. Eigenlijk is er in heel Canada geen lelijk stukje land te vinden. Een immense brok uitgestrekte natuur met eindeloze nationale parken, talloze azuurblauwe bergmeren, indrukwekkende watervallen, de Rocky Mountains, uitgestrekte prairies en ongerepte en ruige kustlijnen. Je hebt zomaar de kans om beren te spotten, of langs de kust walvissen.

Visumaanvraag Canada
Een aanvraag voor een ETA Canada in het Nederlands kan eenvoudig online. Je aanvraag invoeren gaat redelijk snel. Als er niets speciaals is zoals dat men gewerkt of gewoond heeft in Canada dan kan je deze eenvoudig online aanvragen. Let altijd wel goed op of je alles goed hebt ingevoerd omtrent de paspoortgegevens.

Ben jij iemand die maar geen genoeg kan krijgen van ongerepte natuur en een variërend landschap, ruige bergformaties, Discovery programma's, intensieve wandeltochten, prachtige autoritten en totale rust? Dan moet je echt een keer in Canada zijn geweest!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 27 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Icelandair
Tussenstop: 1
Prijs: €330

Bekijk deal