Goedkope vakantie boeken

Magisch Miami

Magisch Miami
€343

Bekijk deal

iami is een van de bekendste steden in de Verenigde Staten. Ze staat voor strand en decadentie en is het decor van heel veel films en series. Een keer met eigen ogen zien? Dat kan nu, voor maar €343 per persoon!

Miami heeft een tropisch klimaat. Er zijn eigenlijk maar twee seizoenen: een regenseizoen en een droog seizoen. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober, en het droge seizoen van november tot april. In het regenseizoen regent het niet de hele dag, in de namiddag vormen zich regen- en onweersbuien waar veel regen uit valt. Er kan in zo'n regenbui evenveel water vallen als in een maand in Nederland. Deze buien houden niet lang aan en zorgen ervoor dat de drukkende hitte 's middags wat getemperd wordt. Eigenlijk best lekker dus!

Een van de grootste 'bezienswaardigheden' in Miami is toch wel South Beach. Het strand behoort tot de bekendste stranden ter wereld. Hier kom je niet alleen om te zonnen en te zwemmen, maar ook om te sporten en vooral om te zien en gezien te worden. De bijbehorende boulevard Ocean Drive biedt een fraaie combinatie van art deco hotels, fraaie auto’s, drukke terrassen en veel levendigheid, met name in de avonduren. Rondom South Beach concentreert zich tevens het uitgaansleven van Miami en Miami Beach.

Verder heb je in Miami een aantal dierentuinen: Jungle Island, Miami Metro Zoo, Zoo Miami en Miami Seaquarium. Hier kun je dieren kijken, maar mensen observeren is eigenlijk net zo leuk! Klaar? Dan kun je ontspanning vinden in de wijk Coconut Grove. Het openlucht winkelcentrum Cocowalk biedt een combinatie van winkeltjes met horeca en ook in de straten rondom Cocowalk is het aanbod van restaurants en terrasjes de moeite waard om hier eens een kijkje te komen nemen. Andere bezienswaardigheden in de wijk Coconut Grove zijn het Miami Science Museum en het Vizcaya Museum and Gardens.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 11 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Wow Air
Tussenstop: 1 (Reykjavik)
Prijs: €343

Bekijk deal