Goedkope vakantie boeken

Ongerept Nieuw-Zeeland

Ongerept Nieuw-Zeeland
€737

Bekijk deal

Uitgestrekte natuur waar je in de verste verte niemand tegen komt en in de steden en dorpen de meest vriendelijke mensen die je je voor kunt stellen. Dat is Nieuw-Zeeland. Je moet er even voor vliegen, maar dan heb je ook wat. Nu voor €737 een retourtje!

Waarschijnlijk ken je Nieuw-Zeeland al wel, want de films van Lord of the Rings zijn er op genomen! Niet gek ook, want je vindt er uitgestrekte, nationale parken die allemaal anders zijn. Hoge en besneeuwde bergtoppen, graslanden, bossen, tropische regenwouden... je vindt het er allemaal!

Deze vlucht zet je af op het Noordereiland. Dit is het kleinste eiland, maar er wonen wel de meeste mensen. Enkele interessante steden die je hier kunt bezoeken zijn Auckland, Wellington en New Plymouth. Het is wel aan te raden om een auto te huren tijdens deze reis, want Nieuw-Zeeland is reusachtig! Het meet 275042 vierkante kilometer, maar er wonen maar 4,1 miljoen mensen! Alle natuur in Nieuw-Zeeland is mooi, maar de meeste toeristen nemen onder andere een kijkje bij het National park Tongariro, Mount Maunganui en het Taupomeer.

Je eindigt je trip op het Noordereiland het beste in Wellington, want vanaf hier kun je de ferry nemen naar het Zuidereiland. Hier is de natuur zo mogelijk nog ruiger. Plan een van de lange wandeltochten door het landschap en overnacht in lodges, waag een sprong met de hoogste bungeejump ter wereld en probeer landschappen te herkennen die je ook kent uit Lord of the Rings. Verder kun je hier fjorden zien (Milford Sound), socializen met andere backpackers (in Te Anou en Queenstown), walvissen en dolfijnen spotten in Kaikoura, gletsjerwandelingen maken (o.a. Bij de Tasmangletsjer) en nog zoveel meer! Wil je ook met eigen ogen zien hoe mooi dit land is? Ervaar het dan zelf en boek dit ticket vandaag nog!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 25 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: ChinaSouthern
Tussenstop: 2
Prijs: €737

Bekijk deal