Goedkope vakantie boeken

Vlieg naar Bali en richt zelf je vakantie in!

Vlieg naar Bali en richt zelf je vakantie in!
€381

Bekijk deal

Wauw! Je vakantie naar Indonesië wordt met dit mega goedkope vliegticket werkelijkheid. Je vliegt al op en neer naar Bali voor €381 per persoon. Snel boeken!

Denpasar is de hoofdstad van Bali. Het is geen exotisch paradijs, maar wel een levendige metropool met 800,000 inwoners. Je vindt hier grote shoppingmalls, groene parken en heel belangrijk: hele goede en authentieke restaurants. Deze stad is net zo goed het echte Bali als de rijstvelden en de tempels die je op het eiland vindt. De meeste toeristen bezoeken de stad als een dagtripje en dat is ook goed te doen. Als het verkeer mee zit ben je binnen 15 minuten in Sanur of binnen 30 minuten in Seminyak. Ideaal dus om hier je (zon)vakantie te starten!

De toeristische steden Sanur en Seminyak zijn wel echte exotische paradijsjes. Witte langgerekte stranden. Wuivende palmbomen die iets over het zand hangen, zorgen voor de nodige schaduw. Gezellige beachbars, die je voorzien van de (brood)nodige cocktails en heerlijke Indonesische snacks. Een vakantie op Bali staat gelijk aan lekker eten, ontspannen en het ontdekken van een andere cultuur. Je kunt op Bali namelijk meer dan alleen genieten van zon, zee en strand! Het eiland staat vol met prachtige, mystieke tempels, maar ook de natuur is er bijzonder.

Aan de westkust ligt Pura Tanah Lot, een Balinese tempel. Het gebouw ligt in zee boven op een rots. Bij laag water is de tempel net wel, of net niet met droge voeten te bereiken over een zanddam (wantij) van zo'n twintig meter lang. Op het toegankelijke deel is een 'grot' met een magische bron: er komt namelijk zoet water uit deze bron, terwijl de tempel in zee ligt. De Gunung Batur is een actieve vulkaan bij het Baturmeer (Danau Batur). De Gunung Batur is 1717 meter hoog en je kunt vanaf diverse plekken de vulkaan beklimmen. Eenmaal aan de top, heb je een prachtig uitzicht. Het meer zelf is ook een mooie attractie. Via ondergrondse rivieren stroomt er water van Danau Batur naar andere plekken op het eiland. Het meer is belangrijk voor de irrigatie van andere delen van Bali, wat ook blijkt uit de nabije ligging van de Pura Ulun Danu. Dit is een tempel die gewijd is aan de watergodin Dewi Danu.

Wat trouwens ook wel lekker is; als je je vliegticket los boekt heb je zelf de keuze in je hotel! Je zit dus niet vast aan een touroperator en kunt het zo luxe of juist zo budget mogelijk maken als je zelf wilt. Boek snel en laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Xiamen Air
Tussenstop: 1
Prijs: €381 per persoon

Bekijk deal