Goedkope vakantie boeken

De ultieme vakantie beleef je op de Malediven

De ultieme vakantie beleef je op de Malediven
€630

Bekijk deal

Als je het hebt over de ultieme tropische vakantie, dan heb je het over de Malediven. Wij hebben in januari nu een retourticket voor je gevonden voor €630! Een van de goedkoopste tickets naar de Malediven ooit!

De Maldiven of Malediven, officieel de Republiek der Maldiven, is een eilandengroep die uit 1190 koraaleilanden bestaat. Ze liggen in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 kilometer², maar de totale landoppervlakte bedraagt maar een kleine 300 kilometer². Het grootste eiland is 5 kilometer² groot en er zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond en nog eens 88 vormen toeristenoorden.

De Malediven zijn voor veel mensen een synoniem aan de ideale vakantie, eentje waar je helemaal tot rust kan komen. De Malediven bestaan uit witte zandstranden, helder blauw water en een prachtige onderwaterwereld. Sommige mensen noemen dit zelfs het paradijs op aarde! Duikers en snorkelaars vergapen zich vast en zeker aan de meest prachtige exotische gekleurde vissen en mooie koraal-riffen. De Malediven is één van de beste onderwatersport locaties ter wereld. Het is goed mogelijk dat je hier een manta-rog spot!

Je gaat hier niet op vakantie voor de mooie bezienswaardigheden. Op de Malediven ben je enkel en alleen om totaal te ontspannen. Er zijn daarom op ieder eiland kleine, knusse guest houses en pensionnetjes te vinden. Allen liggen direct aan het strand, waardoor je zo met je voeten in het kristalheldere water staat. Een van onze favorieten is Varuvaa Boutique. Je hebt hier o.a. De beschikking over een volledig uitgeruste kitchenette, maar je kan ook barbecuen of een hapje eten in het restaurant. Wil je het toch echt wat luxer? Dan moet je bij Kihaad Maldives zijn. Dit is een luxe accommodatie, omgeven door weelderige vegetatie, een koraalrif en witte zandstranden. Het resort bestaat uit villa's met luxe interieur en je kunt gebruik maken van het zwembad. En de grootste klapper: je kunt een privédiner op het strand laten regelen!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 13 dagen
Luchthaven: Rotterdam
Luchtvaartmaatschappij: British Airways
Tussenstop: 2
Prijs: €630

Bekijk deal