Goedkope vakantie boeken

Drie-stedentrip langs Reus, Tarragona en Salou!

Drie-stedentrip langs Reus, Tarragona en Salou!
€20

Bekijk deal

PRIJSTOPPER! Voor €20 vlieg je op en neer naar de Spaanse stad Reus. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan de Costa Dorada. Ga bijvoorbeeld naar het bekende Salou en bezoek een paar dagen de mooie stad Tarragona.

De stad Reus ligt vlakbij de Middellandse Zee, je hoeft er nog geen 20 minuten voor te rijden. Je kunt dus ook gerust hier een hotelletje boeken. Wij hebben alvast wat research gedaan en Hotel Ollé is wat ons betreft een uitstekende optie. Dit hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het historische centrum. Je vindt hier gezellige, Spaanse pleinen, goede restaurantjes en fijne terrasjes. Het toerisme is hier niet zo heel groot, omdat de meeste mensen vanuit Reus naar Salou of Tarragona afreizen. Leuk dus om een keer een echte Spaanse stad te ontdekken!

Ben je klaar in Reus? Dan kun je de trein pakken naar het bekendere Tarragona. Een fijn hostel hier is het Tarragona Hostel. Het ligt op 500 meter van het station en binnen een klein kwartiertje wandelen ben je op het strand. Je kunt hier heerlijk luieren, maar er is ook heel veel te zien. De Romeinen hebben hier namelijk duidelijk hun sporen achter gelaten. Er staan nog een aquaduct, stadsmuur, circus en een amfitheater uit die tijd! In de stadsmuur zijn trouwens nog steeds woningen gevestigd, hoe bijzonder is dat? Ook leuk om te bezoeken als je in de buurt bent, is Port Aventura. Dit is een van de grootste pretparken in de wereld!

Heb je voor je gevoel nu wel genoeg bezienswaardigheden bezocht? Dan is het tijd voor een bezoek aan de populaire badplaats Salou. Je kunt hier overdag genieten van alle winkeltjes, restaurantjes en barretjes en 's avonds ga los in een van de vele discotheken en bars. Heb je het iets te bont gemaakt de vorige avond? Het is heerlijk uitslapen op een van de mooie stranden. Zoek je nog een goedkoop, maar fijn hotel? Rentalmar Los Peces is niet duur en beschikt over een zwembad!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 15 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Tussenstop: nee
Prijs: €20 per persoon

Bekijk deal