Goedkope vakantie boeken

Geniet van Mallorca voor een goede vliegdeal

Geniet van Mallorca voor een goede vliegdeal
€66

Bekijk deal

Mallorca is een mooi eiland dat bij Spanje hoort. Je kunt er feesten, relaxen, zonnen, lekker eten, wat je maar wilt. Geniet van de heerlijke zandstranden, blauwe zee en het lekkere weer. Voor maar €66 per persoon vlieg je al naar Palma de Mallorca, in juni! Dat kun je toch niet voorbij laten gaan?

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen met Palma de Mallorca als hoofdstad. Ik vind het soms te druk in het hoogseizoen, maar er zijn best wel plekjes te vinden waar je je rust kunt vinden en heerlijk kunt ontspannen. De stranden zijn erg mooi en je kunt er heerlijk eten en een drankje doen. 

Echte dingen die je moet zien op Mallorca zijn er denk ik niet. Wat dat betreft moet het eiland het echt hebben van de stranden, het eten, de winkelgelegenheid en de mensen die precies daarvoor op vakantie gaan. Bedenk voor jezelf dus eerst wat je wilt op vakantie, voordat je dit vliegticket gaat boeken. Vergeet ook niet naar een slaapplek te kijken als je dit vliegticket wilt, want die zit er niet bij inbegrepen. 

Dit zijn de details:
Reisperiode: 14 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: EasyJet
Tussenstop: Nee
Prijs: €66 per persoon

Bekijk deal