Goedkope vakantie boeken

8 dagen naar The City That Never Sleeps

8 dagen naar The City That Never Sleeps
€380

Bekijk deal

Eerlijk is eerlijk: iedereen wilt in zijn leven minstens een keer naar New York. De stad waar het allemaal gebeurd – the city that never sleeps. Er zijn talloze films over gemaakt, er is muziek over geschreven, series spelen er zich af... en jij kan nu met eigen ogen zien hoe het er echt is! Want voor amper €380 heb je een retourtje geboekt naar The Big Apple. Hoe vet is dat?

Ik kan hier nu een mooi verhaal over New York afsteken en waarom je deze vlucht moet boeken, maar het spreekt voor zichzelf toch? Als de wereld een hoofdstad zou hebben, dan zou het New York worden. Iedereen, waar ook op aarde, kent de skyline met het vrijheidsbeeld en de wolkenkrabbers op de achtergrond. Iedereen wilt zich vergapen aan de Brooklyn Bridge, mensen kijken in Central Park, shoppen op Fifth Avenue, een bezoek brengen aan het Museum of Modern Art of het Guggenheim Museum... zal ik nog even doorgaan?

New York is zo ontzettend groot, dat is onmogelijk te voet te doen. Gelukkig kan het gebruik van de metro of zo'n bekende gele taxi niet ontbreken bij een tripje naar NYC. Probeer tijdens je bezoek ook zeker een evenement te bezoeken dat wordt gehouden op Madison Square Garden. Dit is misschien wel het bekendste evenementencentrum dat er bestaat en wordt gebruikt voor sportwedstrijden, concerten, uitreikingen en nog veel meer.

Behalve de bekende bezienswaardigheden bezoeken, zijn er nog wat activiteiten die je op je lijstje moet zetten. De stad kent bijvoorbeeld een groot aantal dagelijkse en wekelijkse marken. Op een farmersmarket scoor je bijvoorbeeld verse groenten en fruit, drankjes en hapjes. Maar er zijn ook speciale antiekmarkten, vintagemarkten, rommelmarken en overdekte markten met allerhande eettentjes. En om niet te verhongeren als je in de stad bent, is het een leuk idee om een aantal speurtochten uit te zetten. Waar vind je de beste hamburgers, hotdogs, cheesecakes, koffie of NY pizza? Door dit goedkope vliegticket kan je in ieder geval New York van je to-do-lijstje afstrepen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Iceland Air
Tussenstop: in Reykjavik, Ijsland
Prijs: €380 per persoon

Bekijk deal