Goedkope vakantie boeken

De Seychellen: het hof van Eden

De Seychellen: het hof van Eden
€573

Bekijk deal

De meest ultieme vakantie heb je op de Seychellen. Deze Afrikaanse eilandengroep staat niet alleen bekend om de stranden met typische rotsformaties, maar ook om de unieke flora en fauna. Mooier en luxer dan hier wordt het niet. En jij vliegt erheen voor €573!

Droom jij van een vakantie zoals je die alleen op televisie ziet? Witte stranden, wuivende palmbomen, rust, en comfortabele ligstoelen onder een wit, linnen balkadijn? Luxe cocktails drinken bij een hippe strandbar, een duiktrip naar het rijke onderwaterleven, massages op het strand? Dat kan nu werkelijkheid worden! Want voor maar €573 vlieg jij op en neer naar de mooiste bestemming van Afrika. Een bedrag waar je ook voor naar Portugal of Spanje zou gaan.

De Seychellen bestaat uit een groep van tropische eilanden. De meeste eilanden bieden witte zandstranden en helderblauw water, wat vooral rijke toeristen en pasgetrouwde stellen aantrekt. Je kan in de wateren rondom de eilanden uitstekend duiken of snorkelen naar tropische vissoorten en koraalriffen. Ben je niet zo van de (onder)watersporten? Landinwaarts vind je tropische regenwouden, granieten rotsen en nationale parken. Je kunt hier beplanting vinden die nergens anders ter wereld voorkomt!

Wat betreft bezienswaardigheden... dat zijn hier de stranden! Kraakhelder en blauw water, verstopte baaien, zand zo fijn en wit als poedersuiker. Een van de mooiste locaties is Anse Lazio op het eiland Praslin. Dit is een breed strand achter de rotsen. De palmbomen groeien hier tot de rand, waardoor er heelijke schaduwplekken ontstaan. Kijk wel uit als je hier een handdoekje weglegt, want weg wil je er niet meer! Overigens heeft de mensheid altijd al doorgehad dat de Seychellen het mooiste plekje op aarde is. Want er wordt gefluisterd dat het Hof van Eden, oftewel het Paradijs hier lag...

Dit zijn de details:
Reisperiode: 19 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Kenya Airways & Air France
Tussenstop: 2
Prijs: €573 per persoon

Bekijk deal