Goedkope vakantie boeken

Romantisch Venetië

Romantisch Venetië
€20

Bekijk deal

Venetië, de stad drijvend op water, de stad van de gondels, de stad waar Italiaanse romantiek echt naar boven komt. Venetië is een stad waar je perfect met je liefje naartoe kunt gaan voor een paar dagen. En laat ik nu net een cheap vliegticket voor je hebben gespot. 

Als ik jou was zou ik met dit vliegticket naar deze prachtige stad vertrekken, want het voert al jarenlang een strijd tegen het water. Aan de ene kant stijgt de waterspiegel en aan de andere kant zinkt de stad jaarlijks zo'n 2mm. Voor je er erg in hebt, bestaat Venetië dus helemaal niet meer, en het zou zonde zijn als jij deze romantische stedentrip nooit hebt gemaakt.

Je kunt er goed Italiaans eten, in een gondel stappen voor een tochtje over het water of gewoon genieten van de mooie gebouwen en het heerlijke weer. Ook heb je hippe spots en sfeervolle wijken, maar daarvoor moet je even het internet afstruinen. Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, want ik weet zeker dat wanneer je begint met zoeken, je steeds enthousiaster word! Het San Marcoplein en de San Marco Basiliek moet je in ieder geval gezien hebben. De rest van de stad is net zo mooi, maar maak lekker je eigen keuzes. Zo wordt jouw stedentripje alleen maar mooier en beter.

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf oktober
Luchthaven: Brussel
Luchtvaartmaatschappij: Ryanair
Tussenstop: Nee
Prijs: €20 per persoon

Bekijk deal