Goedkope vakantie boeken

Iedereen droomt toch wel eens van een reisje naar Dubai?

Iedereen droomt toch wel eens van een reisje naar Dubai?
€215

Bekijk deal

Jij streept Dubai sneller van je bucketlist af dan je altijd dacht. Want je vliegt nu al naar deze metropool vol luxe en overdaad voor maar €215! 

Je zult in Dubai niet veel geschiedenis en oude bezienswaardigheden tegenkomen, het grootste deel is nu eenmaal een splinternieuwe en moderne stad. Alles wat ze er doen en bouwen, is over the top. Waterparken waar je nooit van hebt durven dromen, gigantische shoppingmalls, overal wolkenkrabbers en kunstmatig aangelegde stukken land. Je moet dit echt een keer hebben gezien, gewoon om jezelf te vergapen aan alle pracht en praal. Verbaas je over de supercars die overal af en aan rijden, de dure spullen en de mooie mensen. Om nog even aan te geven hoe erg ze hier houden van uitbreiden en vernieuwen: de geschiedenis gaat terug tot de 15e eeuw, terwijl het oudste gebouw uit 1787 stamt.

Alles wat je zult tegenkomen is indrukwekkend. Er zijn uiteraard wat gebouwen en sights die je absoluut niet mag overslaan. De Burj Khalifa, Dubai Marina, het eiland Palm Jumeirah zijn drie van deze dingen, maar ook kun je gewoon heerlijk aan het strand gaan liggen of een dagje doorbrengen in een indrukwekkend winkelcentrum. Vul deze vakantie zo in, zoals jij het fijn vind. 

Als je dan toch in deze stad vol overdaad bent, is het wel zo leuk om een luxe hotel te boeken. Dit is niet zo moeilijk, want Dubai staat bekend om haar uitstekende accomodaties. Overal geldt: de klant is koning en je wordt dan ook royaal behandeld. Ben je ook zo nieuwsgierig geworden? Dan zou ik snel deze vlucht boeken, want zo'n kans krijg je nooit meer!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Pegasus Airlines
Tussenstop: geen
Prijs: €215 per persoon

Bekijk deal